TURISTIČKA ZAJEDNICA BRODSKO POSAVSKE ŽUPANIJE PDF Ispis E-mail
Autor Ružica Vidaković   
05. srpnja 2019.

DVA NOVA NOSIOCA STANDARDA „OKUSI GRANIČARSKOG POSAVLJA“, do sada UKUPNO 15 U Brodsko – posavskoj županiji

 

Na području Brodsko-posavske županije nastavili smo s brandiranjem ugostiteljskih objekata koji u svojoj ponudi imaju tradicionalna jela našeg kraja.

Restoran Ribarska kuća i restoran Stupnički Dvori dva su nova objekta koja se priključuju standardu „Okusi graničarskog Posavlja.“

Nakon standardizacije i udruživanja ovoj velikoj obitelji koja u Hrvatskoj broji 150 restorana,u Brodsko – posavskoj županiji ih je sada ukupno petnaest a brendiranje i standardizaciju ćemo nastaviti i ubuduće.

Uoči sjednice Vijeća Turističke zajednice Brodsko-posavske županije koja će se održati 15. srpnja bit će im uručen ploča branda „Okusa graničarskog posavlja“ i jelovnici koji su na hrvatskom i engleskom jeziku a njihova ponuda promovirat će se na web stranici www.okusi.hr.

U Otočcu, 27. lipnja 2019. održana je sjednica Savjeta projekta Okusi hrvatske tradicije na kojoj su bili predstavnici svih turističkih zajednica županija uključenih u projekt.

Na sjednici je donesena odluka o održavanju manifestacije pod nazivom DANI OKUSA HRVATSKE TRADICIJE.

Manifestacija će se održati u vremenu od 15. do 25. studenog 2019. Svi nositelji standarda (preko 150 objekata u desetak županija) Okusi u tom periodu će po promotivnim cijenama u ponudi imati 2 tradicionalna menija od tri slijeda.

Ovoj nacionalnoj manifestaciji priključit će se i ugostiteljski objekti s područja naše županije. Na sjednici je dogovorena zajednička promotivna kampanja manifestacije i standarda koja će krenuti sredinom mjeseca rujna. Dogovorene su izmjene i nadogradnja prezentacije ponude Okusa na zajedničkoj stranici www.okusi.hr.

p001
p003
p004
1/3 
start stop bwd fwd
Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba