NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Danijel Ciprić   
29. srpnja 2019.

Vatrogasci nastupom oduševili Novogradiščane

 

,, Ljetna pozornica ugostila je 27. srpnja “Vatrogasce”, ali ne one što gase vatru, već poznati hrvatski bend, koji za sebe kaže da su “bend u službi naroda”. Svojim su hitovima oduševili publiku koja je zajedno s njima pjevala sve njihove hitove, od starih poput Vatrogasac Mirko, Birtija, Pekara, Traktori, pa do novih kao što je pjesma Krava. Vatrogasce prati glas da nema koncerta na kojem ne naprave totalnu ludnicu na bini i u publici. To su pokazali i sinoć, pa tako nisu dozvolili ni da se samo stoji na koncertu, dok oni profesionalni koriste šmrk, ovi Vatrogasci koriste dobar ritam za poticanje kretanja mase okupljenih kojih je, u jednom trenutku, bilo čak i na bini. Osim pjevanja, pao je i pokoji vic, što je samo dodalo poseban štih na već ionako fantastičnu atmosferu. Plesalo se i skakalo, smijalo i veselilo sinoć na Ljetnoj pozornici.

Osim što rade posebne koncerte, Vatrogasci imaju i poseban odnos sa svojom publikom s kojom održavaju interakciju kako za vrijeme koncerta, tako i nakon, kada su se rado družili sa svojim obožavateljima. Zadovoljni gostoprimstvom, kao i reakcijom publike, bili su članovi benda na što se osvrnuo pjevač Goran Borošak.

„Večeras je bilo fantastično, bili smo tu i prije dvije godine i tada je bilo fantastično, svaka čast Novoj Gradiški i ljudima ovdje, stvarno ste super i uvijek nam bude drago kada nastupamo pred publikom koja nas ovako dobro prihvati i doći ćemo opet, ako nas pozovete”, rekao je Goran Borošak.

DSC_0591
DSC_0596
DSC_0620
DSC_0641
DSC_0652
1/5 
start stop bwd fwd
Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba