NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
14. kolovoza 2019.

Otvoreno malonogometno igralište na umjetnoj travi u SRC  „Slavča“

 

Jedan od  neglazbenih sadržaja koji će obilježiti ovogodišnje   Novogradiško glazbeno ljeto  je  bio  malonogometni turnir  održan 13. kolovoza na novom malonogometnom igralištu s umjetnom travom u Sportsko-rekreacijskom centru  „Slavča“.

Iako nije bilo službenog otvaranja, malonogometno igralište na umjetnoj travi obradovalo je  ponajprije djecu, ali  i starije  uzraste ljubitelje ove najpopularnije igre u svijetu. Vjerujem da posebno zadovoljstvo imaju stanovnici ovog gradskog naselja, a imao ga jer sinoć i gradonačelnik Vinko Grgić. Na mjestu, u središtu naselja, gdje su već izgrađeni sportski tereni i dječje igralište, a gradit će se i drugi, bio je prostor namijenjen za izgradnju višekatnica i stanovanje. Trebalo je stoga, kaže  gradonačelnik, promijeniti  prostorni plan   i najavio izgradnju boćališta i zdravljaka. Dodajmo da je uz malonogometno igralište postavljen i  koš za košarku.

Bio je to sinoć  prostor onakav kakav se želio dobiti, prostor za okupljanje i druženje jer su tribine bile pune djece i odraslih. U nogometu su uživali sudionici malonogometnog turnira i gledatelji sve dok kiša nije prekinula ugođaj. Našli su se tu sportski djelatnici, članovi Gradskog vijeća i gradske uprave, a uz gradonačelnika bili su i njegovi zamjenici Ivana Trupina i Borislav Vidošić. Igralište  je otvoreno utakmicom u kojoj su se sastale ekipe  gradske uprave i  gradskih tvrtki.  U  utakmici  punoj preokreta  pobijedila je ekipa gradskih tvrtki. Glavni događaj bio je turnir 4 kafića u kojem su se natjecale ekipe Caffe bar Rubikon, In, Corner i Exit. Nažalost,  kiša  je prekinula  turnir.

img1
img10
img11
img12
img13
img2
img3
img4
img5
img6
img7
img8
img9
01/13 
start stop bwd fwd
Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba