TREĆA VEČER NGLJETA PDF Ispis E-mail
Autor cajtung   
17. kolovoza 2019.

Tamburaši i Maja Šuput  napunili  središnji gradski trg

 

Najpopularnija i najposjećenija večer Novogradiškog glazbenog ljeta održana je 16. kolovoza  posjetitelja napunila je središnji gradski trg i Ulicu slavonskih graničara.  Osim glazbenih događanja na pozornici bilo je sinoć i drugih događanja koja su privukla velik broj posjetitelja.  Otvoren je  novi prostor Turističke zajednice kao i Festival  kraft piva 5. Bošnjak krafting 2019. Bilo je dobre zabave ne samo za odrasle već i za djecu, prodavalo se na štandovima  Općih poljoprivrednih gospodarstava i malih poduzetnika, a da trljaju ruke imaju razloga i  ugostitelji. Dobrih vibracija, jednako onih glazbenih, zabavnih i gastronomskih   nije prošle noći nedostajalo. Zadovoljni su stoga i organizatori Grad Nova Gradiška i gradska Turistička zajednica.

I ove godine tamburaška večer  je bila prigoda da se 24. Novogradiško glazbeno ljeto i službeno  otvori. U nazočnosti predsjednice Gradskog vijeća Ljepše Rakas Vujčić i zamjenika gradonačelnika Ivane Trupina i Borislava Vidošića prigodno su ga otvorili gradonačelnik  Vinko Grgić i  direktorica Turističke zajednice Dinka Matijević.

Do kasno se  noćas plesalo, pjevalo i  zabavljalo. Nastupili su tamburaški sastavi RUBATO, BERDE BAND i BOSUTSKI BEĆARI. Vrhunac večeri  bio je  nastup MAJE ŠUPUT. Danas na pozornicu Novogradiškog glazbenog ljeta prva izlaze djeca  koja će nastupiti  na tradicionalnom festivalu Djeca pjevaju hitove, a potom  zagrebački band  LJUBAVNICI i na kraju jedna od najvećih  glazbenih  ikona ovih prostora  ŽELJKO JOKSIMOVIĆ.

img0 (5)
img1 (5)
img3 (3)
img4 (3)
img5 (3)
img6 (3)
img7 (3)
img8 (3)
img9 (3)
1/9 
start stop bwd fwd

Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba