OTVOREN NOVI PROSTOR TURISTIČKE ZAJEDNICE PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
17. kolovoza 2019.

Za najmoderniji, najmlađi  i najljepši grad u Hrvatskoj

 

Grad Nova Gradiška i gradska Turistička zajednica  upriličili su sinoć  prigodnu svečanost o  otvorili novi prostor  u kome će biti turistički  ured  i info centar  sa  svečanom dvoranom  namijenjenom za vjenčanja, predstavljanje knjiga, mala glazbena i druga događanja.

Novi  prostor namijenjen  ponajprije za turističku djelatnost i njegovu  promociju otvorili su gradonačelnik Vinko Grgić i direktorica gradske Turističke zajednice Dinka Matijević. Ovu svečanost popratili su  Gradska glazba  i brojni uzvanici  među kojima su bili župan Danijel Marušić i  njegov zamjenik Stjepan Bošnjaković, predsjednica Turističke Zajednice brodsko-posavske županije Ružica Vidaković i predsjednica gradskog vijeća Ljepša Rakas Vujčić.

„Puno se priča o kontinentalnom turizmu. Grad  Nova Gradiška zaista radi na tome, ne samo na uređenju grada i uvođenju  novih sadržaja  već i na mnogim drugim stvarima koje  su jako    bitne. Ne samo da se dovedu  turisti, već  da se  svi oni koji dolaze   kao poslovni ljudi, obitelji i obični građani,  jako lijepo osjećaju u našem gradu“,  kazao gradonačelnik Vinko Grgić. Zahvalio se na razumijevanju župniku Branku Gelemanoviću koji je u ime župe  zgradu  u kojoj će ubuduće niti gradska Turistička zajednica  dao  Gradu na dugoročni najam, a Grad ju građevinski obnovio,  uredio i opremio.

„Drago mi je što mi je pružena prilika, da boravim u ovom prostoru. Od srca hvala gradonačelniku  jer  Turistička zajednica  ima najljepši prosto u gradu  u kome ću raditi i  primati goste. Ovaj će nam prostor značiti jako puno. Kada gost dođe u Novu Gradiški prvo dođe u Turističku zajednicu i Turistički informativni centar. Ulaskom u ovaj prostor odmah će vidjeti   jedan dio priče o našem gradu, da je to  mlad i uređen grad,  lijep grad,  koji nudi novi doživljaj.  Trudit ću se da kad ovdje netko dođe  uz pomoć novog logotipa  koji je izradio grafički dizajner  Mario Mrnjec, i slogana   „Nova Gradiška-  novi doživljaj“, pokažem što je grad  Nova Gradiška“, kazala je Dinka Matijević i dodala da je sve što se poduzima na tragu novog brenda koji se gradi: najmoderniji, najmlađi  i najljepši grad u Hrvatskoj.

img1 (2)
img10 (2)
img11 (2)
img2 (2)
img3 (2)
img4 (2)
img5 (2)
img6 (2)
img7 (2)
img8 (2)
img9 (2)
01/11 
start stop bwd fwd

Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba