UDRUŽENJE OBRTNIKA PDF Ispis E-mail
Autor Andrea Marinović   
21. kolovoza 2019.

16. obrtnički sajam u Karlovcu

 

Udruženje obrtnika grada Karlovca i Obrtnička komora Karlovačke županije i ove godine organiziraju 16. po redu Obrtnički sajam, zajedno sa Gradom Karlovcem kao suorganizatorom.

Sajam će se održati u razdoblju od 30.kolovoza do 03.rujna 2019. kao dio manifestacije “Dani piva Karlovac”. Manifestacija “Dani piva Karlovac” ove se godine održava u novom konceptu, u trajanju od pet dana, na pet različitih lokacija/tematskih cjelina, a upravo je Obrtnički sajam jedan značajan dio i održava se na lokaciji Športsko- rekreativnog centra Korana.

Ovim putem Vas obavještavamo da bi na 16.Obrtničkom sajmu u Karlovcu, Obrtničkoj komori Brodsko-posavske županije, kao partneru, bio osiguran besplatan izložbeni prostor za predstavljanje proizvoda i usluga obrtnika sa područja cijele naše županije.

Stoga Vas molimo da nam se, najkasnije do 26.08.2019. godine, povratno javite ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje i izlaganje na predmetnom sajmu kako bi Obrtnička komora Brodsko-posavske županije na vrijeme mogla organizirati izlagački prostor.

Udruženje obrtnika Nova Gradiška
Andrea Marinović, tajnica

Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba