ZADAR PDF Ispis E-mail
Autor cajtung   
06. rujna 2019.

Slavonija slad iz Nove Gradiške na  festivalu piva u Zadru

 

Ljubitelji vrhunskog zanatskog piva i brojni posjetitelji mogu uživati iduća tri dana na  ZADAR CRAFT BEER FESTIVALU  koji se održava od 5. do 7. rujna  na  zadarskoj rivi. Na Festivalu nazočna je i renomirana tvrtka  za proizvodnju slada, Slavonija slad iz Nove Gradiške sa svojim najnovijim brandom- badass barly malt. U tri dana na jednom mjestu može se kušati preko 90 vrsta zanatskih piva od preko 15 domaćih micro pivovara. Bogatstvo ovakvog festivala proizlazi iz izravnog kontakta posjetitelja i kuhara piva. Posjetitelji mogu iz prve ruke naučiti nešto o proizvodnji i kuhanju piva. Za odličnu atmosferu i zabavu zaslužni su koncerti poznatih hrvatskih bendova koji već petu godinu uveseljavaju Zadrane i strane posjetitelje. To su:

05.09.: Jimmy Shakersi / Rezerve
06.09.: Kojoti
07.09.: Gatuzo / Pips Chips & Videoclips
+ Resident DJ
Cilj Zadar Craft Beer Festivala je promocija malih domaćih pivovara te upoznavanje lokalnih ugostitelja, građana i posjetitelja Grada Zadra s kvalitetom zanatskog piva.
Od iznimne je važnosti podržati male hrvatske obrtnike kao što su micro pivovare. One s jedne strane stvaraju dodanu vrijednost hrvatskom gospodarstvu generirajući nova radna mjesta te promoviraju samozapošljavanje. S druge strane, zanatsko pivo je proizvod dodane vrijednosti koji obogaćuje hrvatsku gastro i turističku ponudu čineći našu zemlju atraktivnijom destinacijom i domaćim i stranim posjetiteljima.
Uz slobodan ulaz, pivsku i gastronomsku ponudu program  upotpunjuju i  najavljeni  bendovi.

IMG_5012
IMG_5014
IMG_5017
IMG_5019
IMG_5021
1/5 
start stop bwd fwd
Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba