NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor novagra   
08. rujna 2019.

Prijedlog Odluke  o  komunalnom redu  ide na raspravu u mjesne odbore

 

Na prijedlog Kluba vijećnika SDP-a  koji je obrazložio Marijan Radić  s dnevnog reda  sjednice Gradskog vijeća  održane u četvrtak  skinuta je točka i odgođena rasprava  o prijedlogu Odluke  o  komunalnom redu  na području garda Nova Gradiška. Radić je rekao da  o prijedlogu te odluke treba provesti širu raspravu i predložio da   prije rasprave na Gradskom vijeću  prijedlog  odluke  rasprave  Vijeća gradskih mjesnih odbora. Prijedlog su podržali svi vijećnici pa je ta točka jednoglasno skinuta s dnevnog reda.

Upravni odjel za  komunalne djelatnosti  izradio je prijedlog ove odluke  kako bi se uskladilo i uredilo  postupanje vezano za  institut komunalnog  reda s promjenama nastalim stupanjem na snagu  novog Zakona o  komunalnom gospodarstvu. Nacrt prijedloga nove odluke bio je objavljen  na gradskim  internetskim stranicama ali nije bilo, što se očekivalo, reagiranja građana, prijedloga i sugestija.

Zato će se prijedlog Odluke  o  komunalnom redu  na području garda Nova Gradiška naći na raspravi u mjesnim odborima kako bi se dobilo mišljenja   i čuli stavovi  građana.

Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba