AUTO KLUB NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor cajtung   
14. rujna 2019.

„SIGURNO U ŠKOLU S HAK-om“ NOVA GRADIŠKA

 

Auto klub Nova Gradiška, 13. rujna  organizirao je već tradicionalnu biciklijadu, prometno-edukativnu akciju „Sigurno u školu s HAK-om“ u suradnji s Hrvatskim autoklubovima na razini Hrvatske, a vezana je uz početak nove školske godine.

„Akcija je namijenjena djeci, njihovim roditeljima, kao i cjelokupnoj hrvatskoj javnosti. Cilj akcije je senzibilizirati i upozoriti javnost, a osobito vozače, na povećani oprez u prometu, jer se svake godine početkom rujna, kada počinje nova školska godina u prometu pojavljuje veći broj djece koja kreću u školu. Veliki broj tih „novih sudionika u prometu“ po prvi se puta pojavljuju kao samostalni sudionici prometnih zbivanja, koja su za njih novost i predstavljaju potencijalnu opasnost.

Ove su se godine, uz Biciklistički klub „Psunj“ i Policijsku postaju Nova Gradiška, akciji priključili i DVD Nova Gradiška i Gradsko društvo Crvenog križa, te će svi zajednički pokazati svoje aktivnosti na području sigurnosti prometa na cestama“, kaže Slavica Štefanac, dipl.oecc. voditeljica akcije. Sudjelovalo je oko dvjestotinjak djece uzrasta od 5 do 8 godina na romobilima, rolama i biciklima koji su  šarenilom boja preplavili poligon Autokluba u Kožarskoj ulici.

img1
img10
img11
img12
img13
img14
img15
img2
img3
img4
img5
img6
img7
img8
img9
01/15 
start stop bwd fwd

 

Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba