OPĆA BOLNICA NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor cajtung   
25. rujna 2019.

INA donirala 55 računala Općoj bolnici Nova Gradiška

 

Kristian Schuster, zamjenik direktora Plavog tima, člana INA Grupe, uručio 55 računala u vrijednosti od gotovo 60.000 kuna ravnatelju Opće bolnice Nova Gradiška, dr. Josipu Kolodzieju, koji je ukratko govorio o značaju  novogradiške bolnice u povijesti i sada za stanovništvo  novogradiškog kraja i stanovništvo dijela  Sisačko-moslavačke i Požeško -slavonske županije koje dolazi na liječenje u Novu Gradišku. Nastavak je to Ininog projekta donacije računala neprofitnim ustanovama koje imaju potrebu za novijom i ispravnom opremom. Svojim dolaskom  uručenje računala  uveličao  je župan Danijel Marušić.

Kompanija je samo ove godine donirala više od 200 računala, a u planu ih je još pedesetak.

„Kao društveno odgovorna kompanija, redovito obnavljamo svoju opremu, a onu koja je ispravna doniramo bolnicama, školama, dječjim vrtićima, udrugama i sportskim klubovima kojima je potrebna. Na ovaj način nastojimo podići informatičku pismenost i olakšati ustanovama provođenje svakodnevnih aktivnosti“, rekao je Kristian Schuster, zamjenik direktora Plavog tima.

„Ova donacija je pokazatelj sinergijskog djelovanja gospodarskog i zdravstvenog segmenta društva koje se brine o stvaranju povoljnih uvjeta rada zaposlenika, što uvelike pridonosi podizanju kvalitete zdravstvene zaštite našim pacijentima. Informatizacija zdravstvenog sustava, na dnevnoj razini, zahtijeva od nas praćenje i implementaciju najnovijih postignuća u području informatike, a Inina donacija nam omogućuje da u realnom vremenu možemo odgovoriti na izazove koje pred nas stavljaju nove tehnologije koje su sastavni dio našeg svakodnevnog rada u pružanju zdravstvene zaštite“ rekao je dr. Josip Kolodziej.

„O važnosti novogradiške bolnice u daljoj i bližoj povijesti, pa tako i danas, ne samo za Grad Novu Gradiški i brodsko-posavsku županiju, već i šire,  govorio je ravnatelja Kolodziej. Ovo nije prvi put da INA pomaže Brodsko posavsku županiju i naše ustanove. Moram naglasiti da za vrijeme migrantske krize, jada je migrantski centar bio pored Slavonskog Broda poplava u Slavonskom Brodu, INA je pomagala. Pomogla je i  prigodom opremanja Odjela pedijatrije u bolnici u Slavonskom Brodu, a danas ova vrijedna donacija dolazi u bolnicu u Novu Gradišku.   Hvala im na svemu“, rekao je župan Danijel Marušić.

img1 (2)
img10 (2)
img2 (2)
img3 (2)
img4 (2)
img5 (2)
img6 (2)
img7 (2)
img8 (2)
img9 (2)
01/10 
start stop bwd fwd
Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba