DONACIJA ZA ODJEL PEDIJATRIJE PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
28. rujna 2019.

10 televizora za ugodniji boravak djece na liječenju

 

Pet  poduzetnika i manjih tvrtki s novogradiškog područja  26. rujna  Odjelu za pedijatriju  Opće bolnice Nova Gradiška doniralo je 10 televizora  vrijednih 18.000 kuna. Odjel je, kako je kazala  njegova voditeljica dr. Dubravka Klobučar, nakon 50 godina obnovljen ove godine  i do sada je, uz ovu,  već bilo nekoliko donacija.

Televizore su donirali  „Bartels Conjar” Staro Petrovo Selo, Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Tworek Nova Gradiška, Komunalno poduzeće „Sloboština“   Okučana i tvrtke „Frigo” i „MKM”.

-Raduje današnji dan i činjenica da imamo ljude  koji razmišljaju  po potrebi da se olakša djeci boravak u bolnici i učine ga   ugodnijim.  Nadam se da će ova  donacija svima dobro doći, ponajprije našim malim pacijentima - kazala  je  i zahvalila se na donaciji  voditeljica Odjela za pedijatriju dr. Dubravka Klobučar.

U ime Opće  bolnice Nova Gradiška donatorima se zahvalio ravnatelj dr. Josip Kolodziej  kazavši kako je ovaj tjedan  za Bolnicu  dobro počeo jer  je prije dva dana INA darivala   50 računala, a darivati će još 50  u ukupnoj vrijednosti  većoj od  200.000 kuna.

-Ovo je  također  vrijedna donacija s kojom ćemo dodatno opremiti novouređene prostorije  da bi boravak djeci bio što ugodniji.  Zahvaljujem  našim  poduzetnicima i tvrtkama sa područja bivše općine Nova Gradiška što su pokazali osjetljivost prema našoj bolnici i potrebama djece koja se liječe. Otvoreni smo i za buduću suradnju – kazao  je dr. Josip Kolodziej, ravnatelj Opće bolnice Nova Gradiška.

U ime donatora govorio je  Antun Turkalj iz tvrtke „Bartels Conjar” i izrazio zadovoljstvo što su mogli sudjelovati u  pomoći Odjelu za pedijatriju i time  djeci  olakšati boravak na liječenju.

P1300129
P1300130
P1300131
P1300134
P1300135
P1300136
1/6 
start stop bwd fwd
Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba