Čestitke povodom Dana neovisnosti 2019. PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
07. listopada 2019.

Poštovani stanovnici Brodsko-posavske županije,

prisjećajući se povijesne Odluke Hrvatskog sabora iz 1991. godine kojom su prekinute sve državno-pravne veze s republikama i pokrajinama SFRJ, a Republika Hrvatska postala neovisna, 8. listopada obilježavamo Dan neovisnosti. Ove godine bilježi se 28 godina hrvatske neovisnosti za koju smo se, nažalost, morali izboriti ratom, te se na ovaj datum prisjećamo i svih poginulih i smrtno stradalih branitelja koji su svoje živote izgubili u obrani Domovine. Danas je Hrvatska slobodna i neovisna, ravnopravna članica Europske unije, a mukotrpan put koji je prošla od osamostaljenja do članstva u europskoj obitelji, mora nam biti podsjetnik i na žrtvu koju je pri tome pretrpjela i čuvar istine o Domovinskom ratu.

Ovim povodom svim žiteljima Brodsko-posavske županije, čestitamo 8. listopada – Dan neovisnosti Republike Hrvatske.

ŽUPAN BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE dr.sc. Danijel Marušić, dr.vet.med.

PREDSJEDNIK ŽUPANIJSKE SKUPŠTINE Pero Ćosić, dipl. ing

U spomen na 8.listopada 1991. kada je Hrvatski sabor donio Odluku o raskidu državnopravnih sveza s ostalim republikama i pokrajinama bivše SFRJ iskrene čestitke povodom Dana neovisnosti svim građanima, hrvatskim braniteljima i stradalnicima Domovinskog rata upućuju Hrvatske sume d.o.o.,Uprava suma, Podružnica Nova Gradiška i Hrvoje Žakić,voditelj.

Iskrene čestitke povodom Dana neovisnosti Republike Hrvatske svim građanima, hrvatskim braniteljima i stradalnicima Domovinskog rata upućuju djelatnici Opće bolnice Nova Gradiška i dr. Josip Kolodziej, ravnatelj.

 

Svim hrvatskim građanima, posebno hrvatskim braniteljima i stradalnicima Domovinskog rata i njihovim obiteljima iskrene čestitke prigodom 8.listopada, Dana neovisnosti Republike Hrvatske žele Općina Cernik, Općinsko vijeće i Vitomir Žakić, načelnik.

 

Svim stanovnicima naše domovine, posebno hrvatskim braniteljima, kao i žiteljima općine Rešetari, čestitamo 8.listopada-Dan neovisnosti Republike Hrvatske! Općina Rešetari,Općinsko vijeće i predsjednica Milka Perković i Zlatko Aga , načelnik

Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba