TZ Brodsko – posavske županije PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
14. listopada 2019.

24. međunarodni sajmu prirode, lova, ribolova i turizma u Varaždinu

 

Turističke zajednice Brodsko – posavske županije sudjelovala je na 24. Međunarodnom sajmu prirode, lova, ribolova i turizma u Varaždinu. Sajam je održan u Areni Varaždin od 11. – 13. listopada. Na sajmu je bilo preko 100 izlagača; iz Hrvatske,  Austrije, Njemačke, Slovenije, Italije ... ali i iz dalekog Pakistana.

Na sajmu su na štandu Brodsko – posavske županije prvi dan goste dočekali sa svojom turističkom ponudom i bogatim izborom promotivnih materijala; gospodin Mato Grgić- predsjednik Lovačkog saveza Brodsko- posavske županije, gospodin Željko Vlaisavljević - inženjer lovstva i zaštite prirode  te stručna ososba u lovstvu i zaštiti prirode za provođenje lovogospodarske osnove i trofeja divljači .

U ime Turističke zajednice je bila  direktorica Turističkog ureda Ružica Vidaković.  Nakon svečanosti otvorenja prvi dan je naš  štand posjetio i gradonačelnik Varaždina gospodin Ivan Čehok  Uz veliki broj izlagača na sajmu je iskazan i veliki interes za ovu vrstu promocije i turističkih potencijala od strane  svih posjetitelja, predstavnika agencija i ljubitelja lova, ribolova  i prirode. Također je prvi dan održan i radni sastanak nacionalnog savjeta ”Okusi hrvatske tradicije” u suradnji sa  DMK Vall 042 d.o.o. iz Varaždina,  s kojom Turistička zajednica BPŽ surađuje na projektu brendiranja eno gastro ponude od 2017.g. U sklopu ovoga projekta Brodsko posavska županija je partner  i do sada je angažirala  15 restorana . Važnoje istaknuti  da je projekt obuhvatio do  sada deset županija. Dogovorene su marketinške aktivnosti koje će se provoditi na nacionalnoj razini putem nacionalnih medija tijekom studenog i to za sve restorane koji su nositelji standarda ”Okusi hrvatske tradicije” , u našoj županiji ”Okusi graničarskog posavlja”. Nastup na sajmu i aktivnosti oko projekta brendiranja eno gastro ponude su dio zadaća i ciljeva Turističke zajednice Brodsko – posavske županije koje provodi u 2019.g. Također nastupe na  sajmovima u Hrvtaskoj podupire i sufinancira Glavni ured HTZ-a kao i Brodsko – posavska županija kroz ciljane i odobrene projekte.

IMG_6156
IMG_6165
IMG_6169
IMG_6172
IMG_6182
1/5 
start stop bwd fwd

 

Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba