NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor cajtung   
09. studenog 2019.

4. SAJAM VJENČANJA EXCLUSIVE

Četvrti Sajam vjenčanja exclusive, koji je postao već tradicionalan za ovo doba godine, održan je 9. studenoga u velikom grijanom glamuroznom šatoru u centru Nove Gradiške, glazbeno scenskim programom na kojem su nastupili Barbara Dautović Španović i plesni studio Marine Mihelčić.

Okuplja preko 70 izlagača iz branše vjenčanja iz cijele Hrvatske. Sajam je otvorio Danijel Marušić, župan, a sve nazočne pozdravili su Dinka Matijević, direktorica TZ Nova Gradiška, Ružica Vidaković, direktorica TZ BPŽ, Ivana Trupina, zamjenica gradonačelnika, Tomislav Šimić, predsjednik Udruženja obrtnika Nova Gradiška i glavna organizatorica Ljiljana Šoch. Održana je modna revija Salona vjenčanica Exclusive na kojoj su predstavljene kolekcije vjenčanica za 2020. godinu, izvučene su nagrade za posjetitelje te je održan light show na kojem se predstavila tvrtka Panonica rasvjeta i razglasi iz Đakova.

U večernjim satima održat će se svečana modna revija koju vodi Marina Maras. U glazbenom dijelu programa nastupaju Dominik&Company, Beta Sudar i Roko Vušković, Plesni studio Marine Mihelčić.

Organizator Sajma je Salon vjenčanica Exclusive Nova Gradiška, a suorganizator Udruženje obrtnika Nova Gradiška. Pokrovitelji su turističke zajednice Nove Gradiške i Brodsko-posavske županije, Hrvatska obrtnička komora, Hrvatska obrtnička komora Zagreb, Grad Nova Gradiška, Brodsko-posavska županija, Obrtnička komora BPŽ, Udruženje obrtnika Slavonski Brod i brojni sponzori.

img1 (2)
img10
img11
img12
img13
img14
img15
img16
img17
img2 (2)
img4 (2)
img5 (2)
img6 (2)
img7
img8
img9
01/16 
start stop bwd fwd
Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba