Na te mislim PDF Ispis E-mail
Autor poumar   
28. studenog 2011.

6. SUSRET PJEVAČKIH SKUPINA "NA TE MISLIM"

U susret Danu Grada i blagdanu Župe Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije, u subotu 26. studenoga 2011.,  HPS "Slavča" Nova Gradiška održala je svoj tradicionalni, ove godine 6. Susret pjevačkih skupina pod nazivom "Na te mislim".

Susret je svečano otvorio gradonačelnik Nove Gradiške dipl. ing. Josip Vuković, a nastup preko 150 sudionika pratili su, uz brojne sugrađane i zamjenici gradonačelnika dr. Ljepša Rakas Vujčić i dipl.ing. Milan Mateša te župnik župe Bezgrješnog začeća Blažene Djevice Marije i dekan Novogradiškog dekanata vlč. Perica Matanović.

U dvosatnom koncertu posjetiteljima su se, uz "Slavču", predstavili članovi kulturno umjetničkog društva "Vedar osmijeh" iz Zagreba, mješovitog pjevačkog zbora "Prečko 50+" iz Zagreba, muška pjevačka skupina "Rakijaši" KUD-a "Krešimir Đimić" iz Podcrkavlja te klapa "Levanda" iz Zagreba izvedbom  slavonskih, dalmatinskih, duhovnih te popularnih pjesama i napjeva.

 

na-te-mislim
na-te-mislim-1
na-te-mislim-2
na-te-mislim-3
na-te-mislim-4
na-te-mislim-5
na-te-mislim-6
na-te-mislim-7
na-te-mislim-8
na-te-mislim-9
01/10 
start stop bwd fwd

Susret pjevačkih skupina "Na te mislim" tradicionalno je humanitarne naravi. Sredstva su se ove godine prikupljala za 14-to godišnjeg dječaka Matea Kneževića kojemu je neophodno slušno pomagalo. Publika u Dvorani Relković sa velikim je srcem prihvatila akciju Slavče, a kako je istaknuo gradonačelnik Josip Vuković, grad Nova Gradiška će se također pridružiti ovoj vrijednoj humanitarnoj akciji pa će dio novca za nabavku slušnog aparata, koji bude nedostajao, donirati grad Nova Gradiška.

Koncert i akcija Slavče te potpora naših sugrađana i Grada posebno su dirnuli Matea Kneževića koji je sa svojom majkom pratio program "Na te mislim".

Na kraju večeri svima nazočnima i svima koji su pomogli u realizaciji 6. Susreta "Na te mislim" u ime Hrvatske pjevačke skupine zahvalila je predsjednica Marija Kičić.

Svim je sudionicima uručila zahvalnice, a Gradu za rođendan darovala sliku nastalu na ovogodišnjim "Lipanjskim večerima" u Novoj Gradiški. Gospođa Kičić sliku je svečano uručila gradonačelniku Josipu Vukoviću.
Program je, zajedno sa članovima Slavče te potporu Učilišta Relković, pripremila i vodila Sanja Bukvić.

Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba