Plesni studio Marine Mihelčić PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
02. ožujka 2012.

ESDU DANCESTAR WORLD TOUR 2012

Plesni studio Marine Mihelčić sudjelovao je s nemalim brojem plesača i plesačica na Croatia open ESDU DANCESTAR WORLD TOUR 2012 godine održanom u prekrasnom  ambijetu HNK u Splitu.

Natjecatelji su se natjecali u nekoliko disciplina, u svim starosnim skupinama: mini, djeca, juniori i seniori u solo, duo-u, triu, grupama, formacijama.

Tako je ukupno oko stotine plesača i plesačica iz Plesnog studija Marine Mihelčić iz Požege, Nove Gradiške i Pakraca pokazalo vrhunsko znanje i plesno umijeće. Dokazuju to da od ukupno 36 koreografija koje su otplesali za njih 25  osvojili su pehare i to 11 ZLATNIH, 9 SREBRENIH i 5 BRONČANIH što nije bilo lako uz veliku i vrlo jaku konkurenciju.

ples-001
ples-002
ples-003
ples-004
ples-005
ples-006
ples-007
ples-008
ples-010
ples-011
ples-012
ples-013
ples-014
ples-015
ples-016
ples-017
ples-018
ples-019
ples-020
ples-022
ples-023
ples-024
ples-025
ples-026
ples-027
01/25 
start stop bwd fwd

Sve te prekrasne koreografije nastale su pod vodstvom plesnog pedagoga Marine Mihelčić, trenera Nataše Ledić, Maje Lukić, Marijane Verčej-Živanović. Za odlazak na svjetsko prvenstvo kvalificiralo se 18 koreografija od ukupno 246, što je iznimno visok broj i odličan uspjeh Plesnog studija Marine Mihelčić. Koliko je ljubavi i truda, vremena i odricanja trebalo za takve uspjehe kojih je dosad bilo puno, a taj uspješan niz svake godine je sve veći dokazuje i vrlo prestižana nagrada svjetske plesne organizacije (ESDU) dodjeljena upravo plesnom pedagogu Marini Mihelčić i njenom plesnom studiju. Upravo uz nju i njene trenere naši novogradiški plesači i plesačice postigli su velike uspjehe i rezultate. I ove kao i protekle godine osigurali su nastup na Svjetskom prvenstvu u Poreču u vremenu od 16.-20.05.2012. i ponovo mogućnost da upravo netko od njih stane na pobjedničko postolje i zablista u samom svjetskom vrhu.

Biti samo kao promatrač tako velikog natjecanja ostavlja vas bez daha, a biti sudionik je iznimno i vjerujemo nezaboravni trenutci za sve koji su imali prilike stati i pokazati svoje umijeće. Sve te prekrasne trenutke kojih je bilo mnogo, portal ngbuntovnici.hr omogućio je direktnim video prijenosom cjelokupnog natjecanja kako bi svi mogli vidjeti koliko je konkurentno bilo to natjecanje, a time pokazati koliko je upravo ovaj uspjeh svih natjecatelja Plesnog studija Marine Mihelčić velik i izniman.

Stoga sudcima iz Amerike, Italije, Belgije, Francuske, Austrije nije bilo nimalo lako odabrati najbolje od najboljih.

Već petu za redom godinu Novogradiščani nižu sve bolje i bolje rezultate u ovoj disciplini i svako njihovo natjecanje završi s većim brojem odličja i na taj način naši vrijedni sugrađani pronose s ponosnom ime našeg grada Nove Gradiške na čemu im hvala.

Share
 
Povezani tekstovi :

» Prijem za mlade plesače

ČESTITKA ZAMJENICE GRADONAČELNIKA MALIM PLESAČIMADr. Ljepša Rakas-Vujčić, zamjenica gradonačelnika, 7. ožujka 2012.  u maloj je vijećnici ugostila male plesače, članove plesnog studija Marine Mihelčić koji su na natjecanju ESDU...

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba