Grad Nova Gradiška
Potpora roditeljima PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
07. prosinca 2010.

1.500 KUNA ZA NOVOROĐENU DJECU

27. listopada po treći puta ove godine Grad Nova Gradiška je u cilju poticanja nataliteta i potpore roditeljima novorođene djece dodijelio 1.500 kuna za djecu rođenu ove godine. Danas je zamjenica gradonačelnika dr. Ljepša Rakas, čestitajući roditeljima, dodijelila potpore za 65-toro djece. Ove godine dijeljeno je 119 potpora. Raduje da je ove godine rođeno više djece nego u isto vrijeme prošle godine.

 
Crveni križ - Nova Gradiška PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
07. prosinca 2010.

DAN DOBROVOLJNIH DAVATELJA KRVI

U povodu Dana dobrovoljnih davatelja krvi tradicionalno su se okupili dobrovoljni davatelji krvi  s novogradiškog područja da se druže, prime priznanja i pohvale za darovanu krv i iskazanu humanost.  Bila je tu zamjenica gradonačelnika Ljepša Rakas-Vujčić, Milena Plivelić-Grgić, ravnateljica Županijskog društva CK, Mladen Konjević, zamjenik načelnika općine Vrbje, i velečasni Đuro Cvitić, novokapelački župnik.

 
Humanitarna akcija OŠ "Mato Lovrak" PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
07. prosinca 2010.

LOVRAKOVCI ZA DJECU U BOLNICI

Povodom blagdana Svetog Nikole, u Ulici slavonskih graničara, učenici VII a razreda Osnovne škole „Mato Lovrak“ organizirali su humanitarnu akciju. Njihov štand plijenio je pozornost izgledom, a božićni ukrasi, jaslice, šibe, oslikane bočice za rakiju i ostali prigodni blagdanski predmeti, koje su sami izradili uz podršku razrednice Darije Mikić, bili su, kako kažu,  dosta traženi. Zadovoljni su jer su u još jednoj humanitarnoj akciji prikupili dosta novca.

 
Udruga "Pozitiva" PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
07. prosinca 2010.

ULOGA MEDIJA U PREVENCIJI OVISNOSTI I NASILJA

Povodom obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti Udruga za promicanje kvalitete života i održanje mentalnog zdravlja „Pozitiva“ Nova Gradiška organizirala je  okrugli stol na temu: „Uloga medija u prevenciji ovisnosti i nasilja“. Iako su bili pozvani brojni urednici i novinari lokalnih glasila, urednici web portala i stručnjaci iz udruga koje se bave mladima odaziv je bio jako mali.

 
Humanitarna akcija SDP-a PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
04. prosinca 2010.

VRATIMO IM RADOST U ŽIVOT

Forum žena SDP-a Nova Gradiška organizirao je humanitarnu akciju "Poklonite im svoju pažnju malim prilogom". Prihod akcije namjenjen je osobama s posebnim potrbama, osobama s autizmom, siromašnima i bolesnima.

 
<< Početak < « 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 » > Kraj >>

Stranica 388 od 394

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba