Reportaže
Mario Filipi iz Fatime PDF Ispis E-mail
Autor Mario Filipi   
18. lipnja 2012.

FATIMSKA ČAROLIJA

Za većinu Europljana Portugal je država na kraju svijeta do koje je teško doći, a za to treba i podosta novca.

Unatoč ljepoti te zemlje sjajne povijesti malo bi tko došao na ideju tamo putuje da se nije jednog ratnog jutra na 13. dan svibnja pred očima troje malih pastirića Lucije, Francisca i Jacinte iz malog sela Aljustrel pojavio lik prelijepe žene koja im je govorila stvari koje su teško mogli razumijeti.

 
5. dani Andrije Štampara PDF Ispis E-mail
Autor mr.sc.Dragoljub Kocić, dr.med.   
16. travnja 2012.

ANDRIJA ŠTAMPAR - OSOBNOST, OBITELJ, KOLEGE, PRIJATELJI I NOVA GRADIŠKA

Na V. danima Andrije Štampara govorilo se o njegovom vremenu i suvremenicima. Kakav je bio, čemu je težio i što je postigao.
Štampar se dosljedno borio za svoje ideale i zaslužio svjetsku slavu kao borac za socijalnu medicinu, ali trpio je svoje i tuđe obiteljske probleme, poniženja i uvrede okrutnih režima, Zbora liječnika, Liječničke komore zbog privatne liječničke prakse, ali nažalost i od kolega, kojih se nikada nije bojao.

 
Plesni studio Marine Mihelčić PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
02. ožujka 2012.

ESDU DANCESTAR WORLD TOUR 2012

Plesni studio Marine Mihelčić sudjelovao je s nemalim brojem plesača i plesačica na Croatia open ESDU DANCESTAR WORLD TOUR 2012 godine održanom u prekrasnom  ambijetu HNK u Splitu.

Natjecatelji su se natjecali u nekoliko disciplina, u svim starosnim skupinama: mini, djeca, juniori i seniori u solo, duo-u, triu, grupama, formacijama.

 
Oldtimer magazin "Classic'99" PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
22. lipnja 2011.

PRVI OLDTIMER MAGAZIN U HRVATSKOJ

U izdanju Oldtimer kluba "Classic’99" i Novogradiškog godišnjaka iz tiska je izašao prvi broj Oldtimer magazina "Classic 99". Naklada mu je 500 primjeraka i nije namijenjen prodaji.

Oldtimer magazin "Classic’99" sa zadovoljstvom će prelistati ljubitelji starih automobila i motocikla, ali i drugi čitatelji sigurno će sa zanimanjem pogledati što to imaju i što u automehaničarskim radionicama pripremaju za izlazak na cestu među stare limene ljepotane, Petar Jurišić, Ivan Bagarić, Krunoslav Cvitković, Nenad Matijašević, Krunoslav Savić i Krešimir Knežević.

 
Goranka i Branko Mlinac PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
21. lipnja 2011.

ŽIVOT BEZ KOMPLEKSA

Branka Mlinca i njegovu kćer Goranku posjetili smo u njihovom domu u Novoj Gradiški da s njima razgovaramo i prenesemo vam njihovu životnu priču i poruku. U situaciji u kakvoj oni provode život mnogi bi očajavali. Oni su međutim puni optimizma i vedrine  koji ih nose kroz život. Branku je 75, a Goranki 46 godina. Goranka boluje od rođenja, od cerebralne paralize kojoj je uzrok oštećenje mozga u porodu.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 » > Kraj >>

Stranica 2 od 7

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba