Sport
Državno prvenstvo u kuglanju za gluhe PDF Ispis E-mail
Autor Športska Udruga gluhih Nova Gradiška   
18. travnja 2016.

NOVOGRADIŠČANI TREĆI

Državno prvenstvo gluhih u kuglanju za muške se održalo dana 16.4.2016. - ekipni dio natjecanja i 17.4.2016. - pojedinačni dio natjecanja. U prvom djelu ekipnog natjecanja sudjelovali su 6 ekipa iz Bjelovara, Varaždina, Zagreba, Rijeke, Splita i Nova Gradiške.
Novogradiščani su prvi puta nakon osamostaljenja Hrvatske sudjelovali u I. kuglačkoj ligi za gluhe (muški). Za Novogradiščane su sudjelovali sljedeći igrači: Alen Kohajda, Ivan Šimunović, Leonardo Krnjaković, Josip Bošnjak, Vlado Deanović i Damir Arelić te smo imali veliki izostanak najboljeg kuglača Željka Miličevića koji je bio ozlijeđen.

 
Državno prvenstvo u pikadu PDF Ispis E-mail
Autor ŠUGNG   
01. svibnja 2015.

USPJEŠAN NASTUP ŠPORTSKE UDRUGE GLUHIH NG

25. travnja 2015. u Zagrebu je održano 4. prvenstvo Hrvatske u pikadu za gluhe. Natjecanje se odvijalo u SC Concordija. Nastupilo je 18 ekipa i 104 natjecatelja iz Varaždina, Bjelovara, Siska, Nove Gradiške, Splita, Belišća, Pule, Karlovca, Rijeke, Slavonskog Broda i Zagreba. Natjecanje se održalo u disciplini "High score" u 3 kola po 7 krugova. Ista disciplina bila je i u pojedinačnom i u ekipnom natjecanju.

 
Novi uspjeh mažoretkinja PDF Ispis E-mail
Autor Mažoretkinje grada Nove Gradiške   
21. travnja 2015.

DRŽAVNA ODLIČJA ZA MAŽORETKINJE GRADA
NOVE GRADIŠKE

Novogradiške su mažoretkinje ovoga vikenda, uz još 19 mažoret  timova iz cijele Hrvatske, sudjelovale na 19. Državnom prvenstvu u mažoret plesu koje je održano u Svetom Ivanu Zelini. Nastupile su u tri skupne koreografije: tradicionalnom mažoret ples u kategoriji mlađih juniora, egxbition corpu mlađi juniori i grupi s rekvizitima mlađi juniori te više pojedinačnih nastupa i nastupa u paru.

 
Gradonačelnik primio članove Taekwondo kluba "Vukovi" PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
11. rujna 2014.

USPJESIMA PROMIČU IME NOVE GRADIŠKE

Gradonačelnik Željko Bigović 10. rujna organizirao je prijem za članove novogradiškog Taekwondo kluba "Vukovi". Razlog su sportski uspjesi koje postižu, a što je uočio i Hrvatski olimpijski odbor koji je klubu dao potporu u opremi vrijednu 50 tisuća kuna.

"Doista je prekrasno vidjeti mlade ljude da se bave sportom, da zdravo žive i da imaju kvalitetan odnos prema životu i svojim obavezama. Ponosni smo na ove mlade sportaše koji ne samo da postižu sjajne uspjehe već promiču ime Nove Gradiške diljem Hrvatske i šire.

 
Ljetna liga 2014. PDF Ispis E-mail
Autor Tomislav Vlaović   
11. kolovoza 2014.

LJETNA LIGA MALOG NOGOMETA OPĆINE CERNIK 2014.

Zadnjim kolom odigranim u Banićevcu završena je ovogodišnja Liga malog nogometa općine Cernik: pobjednik je ekipa Cerničke Šagovine, Baćindol je osvojio drugo mjesto, a Opatovac treće. Najbolji strijelac je Tomislav Mijatović (Baćindol) sa 7 postignutih golova. Najbolji igrač je Đuro Valešić (Banićevac), a najbolji golman Edi Topčić (Podvrško).

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 » > Kraj >>

Stranica 1 od 7

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba