Reagiranja
Priopćenje Domoljubne koalicije PDF Ispis E-mail
Autor Domoljubna koalicija   
16. siječnja 2016.

SDP I HDSSB KRIVCI ZA NOVE IZBORE NA TERET GRAĐANA NOVE GRADIŠKE

Neizglasavanje Proračuna Grada Nove Gradiške za 2016. godinu od strane gradskih vijećnika SDP-a i HDSSB-a isprovocirani su prijevremeni izbori u Novoj Gradiški. Tako su, iako već iduće godine slijede redovni lokalni izbori, na teret građana Nove Gradiške nametnuli prijevremene izbore čiji će troškovi biti oko 500.000 kuna.

 
Ususret predstojećim izborima PDF Ispis E-mail
Autor cajtung.com   
09. siječnja 2016.

DVA DEMANTIJA GRADONAČELNIKA ŽELJKA BIGOVIĆA

7. i 8. siječnja 2016. primili smo za objavu dva demantija gradonačelnika Željka Bigovića upućena SB-plusu i Radio Psunju u kojima se žali na neobjektivno informiranje i medijski linč. Piše o neusvajanju gradskog proračuna i izvanrednim izborima, razlozima podnošenja kaznene prijave protiv Marija Vučinića, predstojnika Državne uprave u Brodsko-posavskoj županiji i ponovnoj kandidaturi za gradonačelnika.

 
Reagiranje BPŽ PDF Ispis E-mail
Autor Zvonimir Penić / BPŽ   
21. rujna 2014.

REAGIRANJE UZ PRIOPĆENJE ZA MEDIJE POD NAZIVOM: "GDJE JE NESTAO NOVAC ZA UČENIKE TEHNIČKE I MEDICINSKE ŠKOLE" GRADA SLAVONSKOG BRODA

Iako smo već naviknuti na ovakav odnos Gradske uprave Grada Slavonskog Broda koja se u probleme ne želi aktivno uključiti i pomoći u njihovom rješavanju, već ih koristi za manipulaciju javnosti i promoviranje osobnih političkih interesa, dužni smo javnosti Brodsko-posavske županije podastrijeti istinite činjenice.

 
Problem kolektora u Prvči PDF Ispis E-mail
Autor Obitelj Plander   
09. kolovoza 2014.

VODA IZ KOLEKTORA PRELIJEVA SE U SUSJEDNE NJIVE

Evo jedne priče iz Prvče koja nije samo vezana za obilne kiše, već se događa svaki puta tijekom jačeg lokalnog pljuska. O čemu je riječ ? Radi se o gradskom kolektoru koji se nalazi u Prvči u neposrednoj blizini pružnog prijelaza, a koji dovodi otpadne vode iz grada i odvodi iz ispod pruge dalje kroz selo.

 
Velikosrpski propagandni urnebes PDF Ispis E-mail
Autor Mario Filipi   
05. svibnja 2014.

PANIKA MEĐU VELIKOSRBIMA

Kada se nekoliko bezobzirnih velikosrpskih ispada dogodi u samo nekoliko dana, onda je to znak da ti događaji nisu slučajni.

Ne samo da nisu slučajni, nego su zasigurno orkestrirani i dobro "uvježbani" u beogradskim, a možda i većim svjetskim tvornicama laži i obmana.

U bogatom arsenalu srbijanskih mitova i izmišljotina, danas već potpuno razotkrivenih, uvijek se pronađe poneki "biser" koji, ako već nije nov, barem je predstavljen na nov način, a što je još važnije, od novog predstavljača.

U brojnoj ekipi primitivnih lažova iz srpskog ili srbofilnog miljea upoznali smo vrlo različite likove koje nema smisla ponovo nabrajati. Svi ih dobro znamo. Ali da će se u tu močvaru balkanskih buncanja uključiti ni manje ni više nego patrijarh Srpske pravoslavne crkve i to najnižim čobanskim govorom pakosti i kletvi, to ni najveći pesimisti nisu očekivali.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 » > Kraj >>

Stranica 1 od 7

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba