Reagiranja
Odgovor gradonačelniku Slavonskog Broda PDF Ispis E-mail
Autor BPŽ / Zvonimir Penić   
03. travnja 2014.

Priopćenje za javnost kao reagiranje uz tekst objavljen na službenim stranicama Grada Slavonskog Broda pod nazivom: "Gradonačelnik javno zatražio odgovor od Brodsko-posavske županije: gdje je nestao novac za prijevoz srednjoškolaca?" objavljen 2. travnja 2014.

SLAVONSKI BROD, 2. travnja 2014. - Nije nam razumljiva vrsta službene komunikacije putem portala i mrežnih stranica, jer nam se tako uskraćuje prigoda na njega pismeno odgovoriti kako dolikuje pravilima poslovne komunikacije, ovim putem odgovaramo na upit gradonačelnika Grada Slavonskog Broda u dopisu objavljenom na službenim web stranicama Grada Slavonskog Broda. Također, nije nam jasan ni sam ton pitanja sadržan u naslovu, kada gradonačelnik zna da je Odluku o sufinanciranju međumjesnog javnog prijevoza za redovite učenike srednjih škola u razdoblju siječanj - lipanj 2014. godine u kojoj su sadržani i kriteriji kojima se utvrđuje koji učenici ostvaruju to pravo, donijela je Vlada Republike Hrvatske.

 
HSLS - priopćenje PDF Ispis E-mail
Autor Ružica Vidaković   
17. veljače 2014.

STAV HSLS-a VEZANO ZA ANALIZU STANJA ZDRAVSTVENE ZAŠTITE U BPŽ

HSLS je za racionalizaciju u sustavu zdravstva, ali NE na način koji to provodi aktualni ministar Ostojić.

Spajanje bolnica navodno proizlazi iz master plana koji nitko nije vidio (krije se kao zmija noge), a napravili su strani konzultanti za skupe novce. Spajanje bolnica se radi na silu (a sve što se radi na silu nema efekta).

 
Priopćenje za javnost HSS BPŽ PDF Ispis E-mail
Autor HSS BPŽ   
23. siječnja 2014.

HSS PROTIV NOVIH PRIJEDLOGA VLADE RH

Hrvatska seljačka stranka ne podržava prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o područjima i sjedištima sudova koji predvida novi teritorijalni ustroj mreže pravosudnih tijela kojim bi Općinski sud i Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu pripali Požegi.

HSS je višekratno upozoravala na loše prijedloge Vlade Republike Hrvatske vezane uz teritorijalnu reorganizaciju s svim segmentima
javnog djelovanja.

 
Plan prijedloga zapošljavanja na Sveučilištima PDF Ispis E-mail
Autor Prof. dr. sc. Miljenko Šimpraga   
10. siječnja 2014.

JOSIPOVIĆU POMOZITE MILANOVIĆU, JER NE VIDI I NE ČUJE ŠTO RADI JOVANOVIĆ

Dana 10. prosinca 2013. godine, ministar Jovanović dostavio je javnim visokim učilištima Plan prijedloga zapošljavanja na Sveučilištima kojim ih upućuje na potrebu ishođenja suglasnosti od Ministarstva prije raspisivanja natječaja za napredovanja, odnosno zapošljavanja.

 
"Lepeza" policijskog nasilja PDF Ispis E-mail
Autor Mario Filipi   
05. prosinca 2013.

POLICIJSKA DRŽAVA

Malo je vjerojatno da je itko 1. srpnja ove godine, na dan ulaska naše države u Europsku uniju mogao predvidjeti da ćemo te iste godine, kao punopravna članica, postati – policijska država. Na vlastite građane šalju se specijalne postrojbe policije, uhićuje se bez razloga, podmeće se droga, zdrave ljude se šalje u ludnicu, otima se ljude koji na izvoru piju vodu, pozivanje na obavijesne razgovore postao je već policijski folklor, a na kraju kao začin – prolijeva se krv u ime politike koja u narodu nema temelja, pa ju treba narodu utuviti u glavu – pendrekom.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 » > Kraj >>

Stranica 2 od 7

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba