Najave
Gospino Polje - Dan zahvalnosti PDF Ispis E-mail
Autor Višnja Mikić   
04. kolovoza 2015.

SVETA MISA NA DAN DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI

Na Gospinom polju iznad Bilog Briga u župi Vrbova u srijedu, 5. kolovoza, tradicionalno, sedmu godinu za redom, bit će sveta misa uz Dan domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i 20. obljetnicu“Oluje“.

U 17 sati počet će ispovijed, u 17.30 zajednička krunica, a u 18.00 sati sveta misa. Kao i svake godine slavit će je vrbovački župnik, Stjepan Bakarić. Na kraju mise, tradicionalno će pročitati imena poginulih hrvatskih branitelja iz župa Vrbova, Staro Petrovo Selo, Nova Kapela i Štivica i moliti za njihove duše.

Kao i ranijih godina, na Gospinom polju se očekuje velik broj vjernika i hrvatskih branitelja te članova njihovih obitelji iz spomenutih župa.

 
Ljeto u knjižnici 2015. PDF Ispis E-mail
Autor Biljana Dakić   
16. lipnja 2015.

GRADSKA KNJIŽNICA NOVA GRADIŠKA
Odjel za djecu i mladež
Pokrovitelj 14. "LJETA U KNJIŽNICI": Grad Nova Gradiška

Vjerujemo da će i ovogodišnje radionice i zajednička druženja obradovati i učiniti nezaboravnim ljeto 2015. mnogim predškolcima, osnovnoškolcima i osnovnoškolkama te ostalim gostima.

Sudjelovanje djece i mladih zainteresiranih za radionice je, kao i dosad, besplatan, ali prednost upisa u radionice imat će članovi knjižnice. Naravno, bit će mjesta i za ostale, posebice za goste iz ostalih gradova naše domovine te Europe i svijeta  koji ljetuju kod svoje rodbine i prijatelja u našemu gradu.

 
Glumice u zagrljaju PDF Ispis E-mail
Autor poumar   
14. svibnja 2015.

PUČKO OTVORENO UČILIŠTE NOVA GRADIŠKA
poziva vas na kazališnu predstavu

GLUMICE U ZAGRLJAJU
Gradskog kazališta Požega

DOM KULTURE, srijeda, 20. svibnja 2015. u 20,00 sati

 
Akcija razmjene odjeće i obuće PDF Ispis E-mail
Autor Udruga volontera Nova Gradiška   
06. svibnja 2015.

Udruga volontera Nova Gradiška i ove godine organizira proljetnu humanitarnu akciju razmjene viškova odjeće i obuće. Ovom akcijom želimo pružiti priliku našim sugrađanima da se riješe svojih viškova odjeće, a drugima da u ovim teškim vremenima dođu i izaberu ono što im je potrebno. Oslobađajući se viška odjeće građani mogu pomoći siromašnim sugrađanima kojima treba odjeća, a koji nisu u mogućnosti nabaviti je na drugi način.

Akcija razmijene odjeće i obuće održati će se 8. i 9. svibnja 2015. godine. U petak (8. svibnja) od 17 do 20 sati prikupljati će se odjeća i obuća, a u subotu 9. svibnja od 8 do 13 sati građani mogu doći, pogledati i izabrati ono što im je potrebno. U subotu građani također mogu donijeti višak odjeće i obuće.

 
Koncert FA Ivan Goran Kovačić - Zagreb PDF Ispis E-mail
Autor POUMAR   
04. svibnja 2015.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 3 od 23

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba