Najave
Pokladni dani 2014. Program PDF Ispis E-mail
Autor TZGNG   
20. veljače 2014.

POKLADNI DANI U NOVOJ GRADIŠKI 2014.
PROGRAM MANIFESTACIJE

Organizatori: Turistička zajednica grada Nove Gradiške, Karnevalska udruga "Malčanske mačkare", Društvo naša djeca našeg grada, a sve pod budnim okom Grada Nova Gradiška

 
Škola tambure PDF Ispis E-mail
Autor HPD "Tomislav"   
07. veljače 2014.

POZIV ZA PRIJAVU U ŠKOLU TAMBURE

Od drugog polugodišta ove školske godine u okviru HPD "Tomislav" u Cerniku će započeti s radom Škola tambure, kojoj je svrha naučiti polaznike svirati tambure i čitati note kako bi mogli svirati u orkestru.

Sve zainteresirane učenike pozivamo da s roditeljem dođu na sastanak i upis u ponedjeljak 10. veljače 2014. u 19 sati u prostorije HPD "Tomislav", Frankopanska 161 u Cerniku.

 
Od stoljeća sedmog PDF Ispis E-mail
Autor poumar   
06. veljače 2014.

POZIVNICA ZA KAZALIŠTE

Učilište Relković u srijedu 19.veljače 2014. u 19.00 sati ugošćuje predstavu Ludens teatra "Od stoljeća sedmog".

Ludens teatar novogradiškoj publici predstavlja jednu od hvaljenijih predstava koje su gostovale na hrvatskim kazališnim daskama “Od stoljeća sedmog” - namijenjenu svim ljubiteljima povijesti, ali i onima kojima povijest nije bila omiljeni školski predmet.

Mislite da hrvatska povijest nije zabavna? Dopustite da vam dokažemo suprotno. Provest ćemo vas od stoljeća sedmog, od Tuge i Buge, do ulaska u Europu. Pridružite nam se na nezaboravnom putovanju kroz stoljeća... Ludens teatar

 
Vinkovo u Starcima PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
21. siječnja 2014.

NAJAVA PROSLAVE BLAGDANA SV. VINKA

Proslava Svetog Vinka u Hrvatskoj ima dugu tradiciju, pa se tako 22. siječnja brojni štovatelji upućuju u vinograde. Blagdan označava novu vinogradarsku godinu i običaj je na taj dan ići po prvi puta u novoj godini u pohode vinogradu.

Spomenuti svetac na našim prostorima štuje se od davnina, a tako će biti i u srijedu 22. siječnja 2014. godine kad će se u organizaciji Općine Staro Petrovo Selo, Župe Svetog Antuna Padovanskoga, Turističke zajednice Općine Staro Petrovo Selo i Udruge vinogradara i voćara "Sv. Vinko" u naselju Starci, na prostoru uz kapelicu Sv.Vinka, održati manifestacija obilježavanja blagdana sv. Vinka.

 
Najava PPI 2014 PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
15. siječnja 2014.

16. POLJOPRIVREDNO-PODUZETNIČKE IDEJE

24. i 25. siječnja, u Dom kulture i Društvenom domu održat će se već tradicionalna manifestacija, 16. poljoprivredno-poduzetničke ideje "Nova Gradiška 2014.". Bit će to još jedna prilika poljoprivrednicima, malim i srednjim poduzetnicima, te velikim tvrtkama koje se bave djelatnostima vezanim za poljoprivredu i selo da izlože i ponude svoje proizvode građanima koji će imati priliku upoznati se s djelatnostima s kojima se bavi ruralni dio Hrvatske, kupiti njihove atraktivne proizvode i čuti što struka predlaže za uspješniju poljoprivrednu proizvodnju i koji su noviteti u agraru.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 10 od 23

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba