Kultura
Koncert u crkvi sv. Terezije Avilske PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
16. listopada 2013.

ORGULJAŠKI KONCERT ZA DUŠU I TIJELO

Da je barokna crkva Svete Terezije Avilske u Novoj Gradiški oživjela u liturgijskom i kulturološkom smislu potvrđuje četvrti za redom koncert koji se izvodi na blagdan Sv.Terezije Avilske. Nakon euharistijskog slavlja kojeg je predvodio prečasni Vlado Razum, duhovnik u Bogoslovnom sjemeništu u Zagrebu, održan je koncert u sklopu Festivala Heferer, na kojem su nastupili Edmund Andler Borić na orguljama i Goran Končar na violini.

 
Koncert Srđana Čaldarovića i Monike Cerovčec PDF Ispis E-mail
Autor Vanja Markesina   
16. listopada 2013.

KONCERT ZA KLAVIR, GLAS, SRCE I DUŠU

U ponedjeljak, 14. listopada 2013. novogradiška publika imala je priliku lijepom glazbom osvježiti sumornu jesenju večer. Za to su se svojim zalaganjem i željom da u Novoj Gradiški, koja je oduvijek bila grad glazbe, kulture, umjetnosti i lijepe riječi, pobrinuli Učilište Relković uz pokroviteljstvo Ministarstva kulture RH organizacijom koncerta mladih talentiranih glazbenika Srđana Čaldarovića, pijaniste i Monike Cerovčec, sopranistice.

 
Teatar Gavran PDF Ispis E-mail
Autor poumar   
10. rujna 2013.

Učilište Relković i Teatar Gavran, Zagreb pozivaju Vas na kazališnu predstavu

NOĆ BOGOVA


Dvorana Relković, četvrtak, 19. rujna 2013. u 20,00 sati
Rezervacija ulaznica: 331-011; 331-010


 
HPS "Slavča" PDF Ispis E-mail
Autor kv-poumar   
17. lipnja 2013.

LIPANJSKA VEČER 2013.

U susret Danu državnost RH, HPS "Slavča" Nova Gradiška u subotu 15. lipnja 2013. podarila je svojim sugrađanima još jednu lijepu glazbeno-pjesničku LIPANJSKU VEČER.
Na lijepo uređenoj pozornici, koju im je kao dar uredila Cvjećarnica Mimoza Nova Gradiška, članovi HPS "Slavča" predstavili su se izvedbom domoljubnih, ljubavnih i uvijek rado slušanih starogradskih  pjesama, a pjesnici i slikari Književno likovnog društva Rešetari, Rade Španović, Mirko Dubočanac, Vesna Dumičić, Ljubica Sedlaček, Veronika Devčić, Ivan Muraja, Đuro Pavičić i Lidija Puđak, uz glazbenu pratnju na gitari Milenka Divjaka – Majka predstavili su nove stihove iz svojih "pjesničkih radionica".

 
Plesni studio Marine Mihelčić u Novoj Gradiški PDF Ispis E-mail
Autor kv-poumar   
17. lipnja 2013.

PLESNA PRIREDBA "HAJDEMO U ZOLOŠKI VRT"

Uspješnu plesnu sezonu u nedjelju 16. lipnja 2013. u Dvorani Relković obilježio je Plesni studio Marine Mihelčić u Novoj Gradiški.
Na završnoj svečanosti pod nazivom HAJDEMO U ZOLOŠKI VRT male i velike plesačice pokazale su da zaista vrijedno rade i postižu hvale vrijedne rezultate.
Voditeljica programa Hana Boban, članica Plesnog studija M.M. iz Požege i plesačice svih plesnih skupina predvođene svojom trenericom Natašom Ledić odlično su odradile sve zadatke.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 5 od 13

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba