Kultura
Komedija Mire Gavrana PDF Ispis E-mail
Autor poumar   
20. veljače 2013.

HERCEGOVCI ZA VOLANOM

Na novogradiškim kazališnim daskama u utorak 19.veljače 2013. gledali smo političku satiru - komediju karaktera HERCEGOVCI ZA VOLANOM , autora  Mire Gavrana u izvedbi Glumačke družine HISTRION Zagreb. U Hercegovcima za volanom Miro Gavran, kao i uvijek, iskreno progovara o "našoj" sveopćoj potrebi za otimačinom bivše nam zajedničke imovine, lakomosti i pohlepi u pretvorbi vlasništva (na tako prepoznatljivo - naš način).

 
Magla d.o.o. PDF Ispis E-mail
Autor poumar   
31. siječnja 2013.

NA KAZALIŠNIM DASKAMA GLEDALI SMO MAGLU D.O.O.

Učilište Relković i zagrebački Epilog Teatar u srijedu 30. siječnja pred novogradiškom kazališnom publikom pretpremijerno su predstavili najnoviji uradak Epilog teatra - komediju Miljenka Murušića.

Magla d.o.o. firma je profesora Mislava koja je ove maglovite siječanjske večeri u Novoj Gradiški imala rješenje za sve boljke koje su mučile obitelj gospođe Ljubice.

 
"Za blagdanskim stolom" PDF Ispis E-mail
Autor kv-poumar   
29. siječnja 2013.

U NOĆI MUZEJA NASTUPILI I UČENICI OSNOVNE GLAZBENE ŠKOLE UČILIŠTA RELKOVIĆ

Svečanom zatvaranju izložbe "Za blagdanskim stolom", upriličenom u Noći muzeja 25. siječnja 2013. uz brojne poklonike umjetnosti pridružili su se i učenici Osnovne glazbene škole Učilišta Relković.

U ime učenika i djelatnika Učilišta sve nazočne pozdravila je voditeljica Glazbene škole Ana Turkalj.

 
Priča pretočena u ples PDF Ispis E-mail
Autor kv-poumar   
28. siječnja 2013.

ALISA U ZEMLJI PLESA

Kazališne daske Dvorane Relković u nedjelju 27. siječnja 2013. čarobnim štapićem Nataše Ledić, plesne trenerice u Plesnom studiju Marine Mihelčić u Novoj Gradiški, pretvorene su u plesni podij za priču "Alisa u zemlji plesa".

U sjećanje na engleskog pisca Charlesa L. Dodgsona i njegovu priču Alisa u zemlji čudesa, Nataša Ledić razigrala je svoju maštu i djevojčicu Alisu smjestila među male i velike plesačice Plesnog studija u Novoj Gradiški i povela ih u svijet "nastanjen" glazbom, kostimima, osmjesima, cvjetićima i plesnim koracima.

 
Bit Božića je ljubav PDF Ispis E-mail
Autor poumar   
21. prosinca 2012.

BOŽIĆNI KONCERT GLAZBENE ŠKOLE UČILIŠTA RELKOVIĆ

Svjetiljke nadolazećeg Božića koje su zasvijetlile u prelijepoj baroknoj crkvi Sv.Terezije Avilske i svojim svjetlom i zvucima Adventa obasjale naše puteve, doveli su nas 20. prosinca 2012. u božićnu bajku koju su učenici i nastavnici Osnovne glazbene škole Učilišta Relković  u ovo tiho predbožićno vrijeme ispričali na Božićnom koncertu pod nazivom Bit Božića je - ljubav…  Ljubav prema bližnjemu, prijatelju, roditelju, ljubav prema djeci, braći, sestrama, ljubav prema svom poslu i svojim radnim kolegama, ljubav prema glazbi, umjetnosti, ljubav prema životu.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 7 od 13

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba