Kultura
Plesni studio Marine Mihelčić PDF Ispis E-mail
Autor poumar   
21. lipnja 2012.

ŠTO ĆU BITI KAD ODRASTEM

U prepunoj dvorani Doma kulture u utorak 19. lipnja 2012. završnu svečanost uspješne plesne sezone u Novoj Gradiški održale su male i velike plesačice Plesnog studija Marine Mihelčić.
U društvu svoje vrijedne trenerice Nataše Ledić na završnoj priredbi pokazale su što će biti kad odrastu.

Ideje su dobivale od svojih sugovornika liječnice - dr. Ljepše, učiteljice glazbe Silvije, jedne uspješne frizerke i mladog poštara, pa instruktorice i vlasnice rekreacijskog centra, vatrogasca, cvjećarice Ivone, pa sve do slastičara bez čijeg sladoleda ljeto u Novoj Gradiški i nije ljeto.

 
HPS Slavča PDF Ispis E-mail
Autor s.b. - poumar   
18. lipnja 2012.

MANIFESTACIJA "LIPANJSKA VEČER"

Pregršt lijepoga i dobroga u subotu 16. lipnja 2012. poklonicima glazbe i lijepe riječi u novogradiškom Domu kulture nazočnima su podarili članovi Hrvatske pjevačke skupine "Slavča".

Na sada već tradicionalnoj, trećoj po redu "Lipanjskoj večeri" u osmišljenom glazbenom scenskom programu predstavili su se dijelom svog repertoara: starogradskih, ljubavnih i domoljubnih pjesama.

 
Završni koncert učenika OGŠ Učilišta Relković PDF Ispis E-mail
Autor poumar   
14. lipnja 2012.

TRADICIONALNI KONCERT ODUŠEVIO SVE PRISUTNE U DVORANI RELKOVIĆ

Tradicionalni završni koncert Osnovne glazbene škola Učilišta Relković i ove je godine potvrdio da je izniman glazbeni događaj u Novoj Gradiški.
U prepunoj dvorani Relković u srijedu 13. lipnja 2012. koncert je romantičnom skladbom J.M. Canoa Hijo De La Luna otvorio orkestar flauta i nastavnici glazbene škole (solistica prof. Vanja Markesina).

 
17. županijska smotra pjevačkih zborova PDF Ispis E-mail
Autor pomar - i.h.   
28. svibnja 2012.

"SUSRET PJESME I PRAJATELJA"

HPD "GRANIČAR" Nova Gradiška  organizator je i domaćin 17. županijske smotre zborova "Susret pjesme i prijatelja" održane u subotu 26. svibnja u novogradiškom Domu kulture.

Brojni prijatelji i poklonici zborskog pjevanja svojim dolaskom podržali su njihov trud i doprinos kulturnom životu grada.

 
Koncert pod pokroviteljstvom PDF Ispis E-mail
Autor poumar - s.b.   
28. svibnja 2012.

DVA KREŠIMIRA ZA NOVOGRADIŠKE LJUBITELJE GLAZBE

U organizaciji Učilišta Relković i pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske u crkvi Sv. Terezije u Novoj Gradiški cjelovečernji koncert u petak 25. svibnja 2012. održala su dva vrhunska glazbenika Krešimir Lazar (barokno violončelo) i Krešimir Has (čembalo).

Krešimir Lazar diplomirao je na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, u klasi prof. V. Dešpalja kod kojega je ujedno i magistrirao.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 10 od 13

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba