Kultura
Multimedijalna izložba SB=NG PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
28. rujna 2014.

PROJEKT SKUPINE BRODSKIH I NOVOGRADIŠKIH AUTORA

U prostoru bivše robne kuće Novogradiščani su 27. rujna mogli razgledati za novogradiške prilike neobičnu izložbu.

Kako je predstavljajući izložbu i autore kazao Zlatko Kozina, nije to izložba standardnog tipa gdje se mogu vidjeti uokvirene slike, niti prepoznati uobičajeni motiv.

 
Završni koncert Osnovne glazbene škole Učilišta Relković PDF Ispis E-mail
Autor kvpoumar   
11. lipnja 2014.

MI - VI - I NAŠE NOTE

U predvečerje tople lipanjski večeri u Dvorani Relković održan je tradicionalni završni koncert Osnovne glazbene škole pod  nazivom  "Mi - Vi - i - Naše note" kojim su učenici i nastavnici škole te njihovi roditelji i gosti svečano ispratili školsku 2013/2014. godinu i oprostili se od učenika završnih razreda glazbene škole.

 
Komedija Hit teatra u Domu kulture PDF Ispis E-mail
Autor poumar   
28. svibnja 2014.

VLAŠKA POSLA

Novogradiška publika 26. svibnja 2014. imala je priliku vidjeti komediju VLAŠKA POSLA u izvedbi HIT TEATRA iz Zagreba - teatra kazališne obitelji ELEZOVIĆ. Uz Jadranku i Miju Elezović nastupila je i mlada splitska glumica Ana Gruica. Komedija "Vlaška posla" utjelovila je uvijek aktualni problem ostavštine koja je zavadila do tada složne članove obitelji i podsjetila nas na život u zatvorenoj sredini u kojoj je tradicija duboko ukorjenjena u čovjeka i obitelj.

 
Stilske vježbe PDF Ispis E-mail
Autor kv-poumar   
29. travnja 2014.

ČAROLIJA KAZALIŠTA

Na novogradiškim kazališnim daskama u ponedjeljak 28. travnja 2014. u organizaciji zagrebačkog kazališta PlanetArt i Učilišta Relković izvedena je najdulje izvođena predstava na svijetu s istom glumačkom postavom STILSKE VJEŽBE, s legendarnim hrvatskim glumcima LELOM MARGITIĆ i PEROM KVRGIĆEM.

Jednu običnu zgodu iz svakodnevnog života, uvijek izvrsni Pero Kvrgić i Lela Margitić virtuozno su i ovoga puta pretvorili u igru, donijeli svima toliko potreban smijeh i radost, te jednostavno, kako to samo vrhunski glumci znaju, stvorili čaroliju što se zove KAZALIŠTE.

 
Komedija Fadila Hadžića PDF Ispis E-mail
Autor kv-poumar   
27. ožujka 2014.

"LJUBAV NA PRVI POGLED" U DVORANI RELKOVIĆ

U organizaciji Učilišta Relković u srijedu 26. ožujka 2014. na novogradiškim kazališnim daskama gostovao je Lectirum teatar iz Zagreba izvedbom Ljubavi na prvi pogled, cijenjenog komedikografa Fadila Hadžića, osnivača kultnog zagrebačkog kazališta Jazavac - sada Kerempuh, koji je ovih dana obilježio zlatnih 50 godina postojanja, a svome osnivaču Fadilu Hadžiću u čast darovao prvu od pet zvijezda na Kerepuhovoj stazi slavnih.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 2 od 13

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba