Kultura
Pjevački zbor Glazbene škole Učilišta Relković PDF Ispis E-mail
Autor poumar   
22. svibnja 2012.

SREBRNA PLAKETA NA "55. GLAZBENIM SVEČANOSTIMA HRVATSKE MLADEŽI"

Dodjelom priznanja, plaketa i nagrada 17. svibnja 2012. u Varaždinu je završilo Državno natjecanje "55. glazbene svečanosti hrvatske mladeži" održano pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti obrazovanja i športa, Ministarstva kulture RH i Agencije za odgoj i obrazovanje. Domaćin je bila Varaždinska županija i Grad Varaždin.

 
Koncert Ide Gamulin PDF Ispis E-mail
Autor poumar   
11. svibnja 2012.

"OD DORE DO BLUESA"

U četvrtak 10. svibnja novogradiški ljubitelji klasične glazbe imali su prigodu uživati u pijanističkom koncertu "Od Dore do bluesa" koji je izvela Ida Gamulin - pijanistica s međunarodnom karijerom i redovita profesorica na zagrebačkoj Muzičkoj akademiji u Zagrebu.

 
Koncert studenata pjevanja PDF Ispis E-mail
Autor Vanja Markesina,prof. - poumar   
25. travnja 2012.

OPERNE ARIJE I OPERETE U IZVEDBI STUDENATA PJEVANJA UMJETNIČKE AKADEMIJE U OSIJEKU

U ponedjeljak 23. travnja 2012. za ljubitelje ozbiljne glazbe koncert su u novogradiškom Domu kulture  održali studenti pjevanja Muzičke akademije u Osijeku pod vodstvom mentora doc. mr. art. Berislava Jerkovića. Program je bio prožet arijama iz poznatih opera i opereta slavnih skladatelja (W.A.Mozart, G.Verdi, G. Puccini, G. Donizetti, R. Leoncavallo i I. pl. Zajc).

 
Adagio - kazališna predstava PDF Ispis E-mail
Autor poumar   
18. travnja 2012.

ADAGIO NA NOVOGRADIŠKIM KAZALIŠNIM DASKAMA

Na kazališnim daskama Dvorane Relković u utorak 17. travnja 2012. ansambl Hrvatskog narodnog kazališta iz Zagreba igrao je ADAGIO - izvrsnu dramu Lade Kaštelan u režiji Marine Petković Liker.  
Priča je to o četiri žene: dvije majke (Vesna i Zora) i dvije kćeri (Maja i Mira), a koje povezuje samo jedan muškarac (Ivo). Njihovi životi se na neobičan način isprepliću, svi su na neki način nesretni, svi traže svoje mjesto u obitelji.

 
Crvenkapica u Domu kulture PDF Ispis E-mail
Autor pomar   
16. travnja 2012.

UZ DAN ŠKOLE LOVRAKOVCI IGRALI "CRVEKAPICU"

U petak 13. travnja svečano, ali i radno, Dan škole obilježili su učenici i učitelji OŠ "Mato Lovrak" Nova Gradiška. Središnji je događaj Dana škole bila priredba u Domu kulture.
U prepunoj kazališnoj dvorani Relković predstavljena je "CRVENKAPICA", kazališni uradak učenika i učitelja. Predstavu su pratili i gosti Lovrakovaca: dogradonačelnica dr. Ljepša Rakas-Vujčić, ravnateljica OŠ Ljudevita Gaja prof. Helena Kudra te brojni roditelji, bivši i sadašnji učitelji i učenici Škole.

 
<< Početak < « 11 12 13 » > Kraj >>

Stranica 11 od 13

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba