Kultura
Gostioničarka Mirandolina PDF Ispis E-mail
Autor poumar   
13. ožujka 2012.

GOSTIONIČARKA MIRANDOLINA U NOVOJ GRADIŠKI

Novogradiška kazališna publika uživala je 12. ožujka 2012. u vedroj komediji Carla Goldonija La Locandiera , u hrvatskoj verziji  Gostioničarka Mirandolina u izvedbi glumačkog ansambla Hrvatskog narodnog kazališta iz Zagreba i režiji Saše Broz. Priča je to o vlasnici svratišta u Firenzi, veseloj Mirandolini kojoj otac u “miraz” ostavlja spomenutu gostionicu.

 
Sa školom u kazalište PDF Ispis E-mail
Autor poumar   
02. ožujka 2012.

SNJEŽNA KRALJICA ZA MLADE NOVOGRADIŠČANE

U četvrtak, 1. ožujka 2012. na kazališnim daskama Dvorane Relković gostovalo je Dječje kazalište "Ivana Brlić Mažuranić" iz Slavonskog Broda.
Za učenike Osnovne škole Ljudevita Gaja i predškolsku djecu Dječjeg vrtića Nova Gradiška izveli su predstavu SNJEŽNA KRALJICA po istoimenoj bajci Hansa Christiana Andersena u režiji Branka Bankovića.

 
"Sve o ženama" PDF Ispis E-mail
Autor poumar   
10. veljače 2012.

PREMIJERA U NEW YORKU

S velikim zadovoljstvom obavješćujemo novogradišku kulturnu javnost o premijeri predstave Mire Gavrana "Sve o ženema" u New Yorku. Drama "Sve o ženama" autora Mira Gavrana doživjet će svoju premijeru 17. veljače u Galeriji MC na njujorškom West Endu.

Iako je riječ 32. premijeri ove drame koja je do sada igrala širom svijeta, ovo je prva predstava Mira Gavrana u New Yorku i prvi put da se ova predstava igra u SAD-u.

 
Kazališna predstava PDF Ispis E-mail
Autor poumar   
25. siječnja 2012.

PREKO TRNJA DO ZVIJEZDE NA NOVOGRADIŠKIM KAZALIŠNIM DASKAMA

Prvu ovogodišnju kazališnu priču na daskama Dvorane Relković ispričali su mladi glumci Nataša Janjić i Ivan Glowatzky u predstavi Preko Trnja do Zvijezde, dramu s pjevanjem škotskih pisaca Davida Griega i Gordona McIntyre koju je na hrvatsku kazališnu scenu postavio zagrebački Teatar Exit.

 
Koncert Davida Kocijana PDF Ispis E-mail
Autor poumar   
28. prosinca 2011.

KONCERT "THE WAY I SEE IT"

U organizaciji članova udruge Hrabro dijete i novogradiške Kršćanske adventističke crkve u Dvorani Relković 27. prosinca 2011. koncert pod nazivom "THE WAY I SEE IT" održao je saksofonist DAVID KOCIJAN.

David Kocijan akademski je saksofonist, priznati instrumentalist i stalni član Zagrebačkog kvarteta saksofona.

 
<< Početak < « 11 12 13 » > Kraj >>

Stranica 12 od 13

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba