Dan policije PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
25. rujna 2013.

SIGURNOST U ŽUPANIJI NA VISOKOM NIVOU

Obilježavanje Dana policije po prvi puta je održano izvan sjedišta Policijske uprave  brodsko-posavske. Domaćin je 25. rujna 2013. bila Općina Okučani i načelnik Aca Vidaković. Dan policije i blagdan svog zaštitnika sv. Mihovila brodsko-posavska policija obilježila je u nazočnosti brojnih gostiju, među kojima su bili župan Danijel Marušić, sa zamjenicima Davorom Vlaovićem i Dunjom Magaš, predstavnici gradova Slavonski Brod i Nova Gradiška i udruge roditelja poginulih branitelja, načelnici općina Gornji Bogićevci i Stara Gradiška, predstavnici javnih službi i institucija koje zajedno s policijom rade na sigurnosti i spašavanju građana i dobara, predstavnici Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata "Zebre" Nova Gradiška, te predstavnici bosansko-hercegovačke policije.

 
Nakon 1. srpnja 2013. PDF Ispis E-mail
Autor Antun Jakobović   
28. lipnja 2013.

OSOBNE ISPRAVE I PRELAZAK GRANICE

Zbog velikog interesa javnosti oko prelaska granica nakon što Republika Hrvatska postane 28. članica Europske unije u Ravnateljstvu policije je u srijedu 26. lipnja održana konferencija za medije na temu osobnih isprava i prelaska granice nakon 1. srpnja 2013. Na konferenciji je ministar unutarnjih poslova, gospodin Ranko Ostojić rekao da građani ne trebaju mijenjati niti jednu osobnu ispravu nakon 1. srpnja 2013.

 
Ukazivanje na problem nasilja među djecom i mladima PDF Ispis E-mail
Autor PU Brodsko-posavska   
05. travnja 2013.

NASTAVAK PROJEKTA "PRIJATELJSTVO, A NE NASILJE"

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, 5. travnja 2013. započeli su sa provedbom prve faze projekta "Prijateljstvo, a ne nasilje". U Osnovnoj školi "Ante Starčević" u Rešetarima, održali su interaktivno predavanje s radionicom učenicima 8 b razreda.

Na interaktivnom predavanju sa radionicama, uz učenike sudjelovali su kao moderatori kontakt policajci Policijske postaje Nova Gradiška Bernardin Trnka i Tomislav Maraković, razrednica prof. Vesna Vlaović i pedagoginja škole prof. Marija Dautović.

 
MUP - natječaj PDF Ispis E-mail
Autor PU Brodsko-posavska   
04. travnja 2013.

RASPISAN NATJEČAJ ZA ZANIMANJE POLICAJAC/POLICAJKA

Ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je natječaj za upis polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje POLICAJAC/POLICAJKA u 2013./2014. godini.
Natječaj je raspisan na temelju članka 85. stavaka 2. i 3. Zakona o policiji i članka 14. stavaka 2. i 3. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi.

 
Stres, trauma - psihološka prva pomoć PDF Ispis E-mail
Autor PU Brodsko-posavska   
26. veljače 2013.

PROGRAM PSIHOEDUKACIJE

Rukovoditelji ustrojstvenih jedinica Policijske uprave brodsko-posavske sudjelovali su u (četvrtak i petak) dvodnevnom programu psihoedukacije "Stres, trauma - psihološka prva pomoć". Psihoedukaciju su proveli psiholozi u Odjelu za psihološku i zdravstvenu zaštitu na radu pri Sektoru za upravljanje ljudskim potencijalima u Ministarstvu unutarnjih poslova, koji su sa aktivnostima započeli prošle godine s ciljem educiranja srednjeg rukovodnog kadra u policiji i osposobljavanja za voditelje psihološke podrške.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 » > Kraj >>

Stranica 4 od 5

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba