Izbori za EU parlament PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
26. svibnja 2014.

UVJERLJIVA POBJEDA HDZ-a I KOALICIJSKIH PARTNERA

Od ukupno 12.657 birača u Novoj Gradiški su na izbore za EU parlament su  izašla 3.034  birača. Važećih glasačkih listića bilo je 2.941, a nevažećih 93.

Čak 1.465 glasova ili 55 posto dobila je lista HDZ-a i koalicijskih partnera (HSS HSP AS, BUZ, ZDS i HDS).

 
Izborna kampanja SDP-a za EU parlament PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
02. svibnja 2014.

SDP-ove KANDIDATKINJE DRUŽILE SE S GRAĐANIMA

Biljana Borzan, Sandra Petrović Jakovina i Karolina Leaković kandidatkinje SDP-a za EU parlament boravile su 2. svibnja 2014. u Novoj Gradiški. Na središnjem, gradskom trgu družile su se s domaćinima, članovima i simpatizerima SDP-a iz novogradiškog kraja koje je predvodio Vinko Grgić, predsjednik Gradske organizacije SDP-a Nova Gradiška, te građanima koje je zanimalo koje će to stavove i interese u EU parlamentu.

 
Marijana Petir posjetila Novu Gradišku PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
30. travnja 2014.

KANDIDATKINJA HSS-a NA LISTI ZA EU PARLAMENT

Marijana Petir (HSS) kandidatkinja na listi za EU parlament stranaka HDZ, HSS, HSP AS, BUZ, HDS i ZDS posjetila je 30. travnja Novu Gradišku. Očekuje pobjedu te liste i ulazak u EU parlament.

Smatra da je iznimno važno tko će zastupati našu zemlju. Njen glas, kako je istaknula, bit će za glas za selo i seljaka jer hrvatski seljak proizvodi hranu i čuva hrvatski ruralni prostor.

 
Ruža Tomašić u novogradiškoj Eldi PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
30. travnja 2014.

BUDUĆNOST POČIVA NA MALIM I SREDNJIM PODUZETNICIMA

Predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević i kandidatkinja za EU parlament na listi stranaka HDZ, HSS, HSP AS, BUZ, HDS i ZDS posjetila je 29.4. Novu Gradišku i u Eldi se sastala s novogradiškim pravašima i predsjednikom Dariom Marenićem.

Nakon što je razgledala novi proizvodni prostor Elde i od vlasnika Daria Marenića više saznala o poslovnim rezultatima, rastu proizvodnje i izvozu, te novim investicijama koje Elda priprema te administrativnim i drugim problemima koji su ozbiljna prepreka u poslovanju Elde, obratila se nazočnima.

 
Nikica Gabrić predstavio listu za EU parlament PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
30. travnja 2014.

LISTA BR.12: ČASNI I ODGOVORNI LJUDI

U Likovnom salonu Doma kulture u Novoj Gradiški, 29.4., novogradiškoj publici i simpatizerima Partnerstvo hrvatskog političkog centra, kojeg čine Hrvatska socijalno-liberalna stranka, Nacionalni forum, Primorsko goranski savez i Lista za Rijeku na javnoj tribini predstavilo je svoje ideje i listu kandidata za EU parlament.

Nositelj liste prof. dr. Nikica Gabrić, pozdravio je nazočne među kojima su bili nezavisna zastupnica Jadranka Kosor, Ružica Vidaković, Marija Karlovčanin Subić, Zlatko Aga, Slavica Lemaić, Dario Hrebak potpredsjednik HSLS-a te predstavnik Nacionalnog foruma Nova Gradiška Krunoslav Pecarić.

 
Više članaka...
<< Početak < « 1 2 » > Kraj >>

Stranica 1 od 2

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba