Hvala na podršci

  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing

Pretraga sadržaja

Cajtungov Facebook


Grad Nova Gradiška
NOVA GRADIŠKA- DRUGI GRAHFEST PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
15. siječnja 2018.

Najbolji grah skuhale ekipa  LU „Podložje“  Gorice

Na središnjem gradskom trgu,13. siječnja  održano je  hvalevrijedno druženje  povodom  obilježavanja 26. obljetnice  međunarodnog priznanja Republike Hrvatske.

U organizaciji Grada Nova Gradiška i Turističke zajednice  Nova Gradiška  na drugom Grahfestu okupilo se  čak 36 ekipa.  Uz ekipe udruga hrvatskih branitelja proisteklih iz Domovinskog rata,  ekipa društava i udruga,  Grada Nova Gradiška i HSS-a,  ugostiteljskih objekata  i skupina  građana ove su godine došle i ekipe  iz  Pakraca i Novske.

Iako im je svima bio  cilj  pokazati umijeće u spravljanju graha  svrha ove manifestacije  organizirane u povodu  međunarodnog priznanja RH  je bilo druženje. Upravo to se i ostvarilo. Družilo se sa građanima na štandovima uz kotliće  u kojima se kuhao grah, kušala   slanina i kobasice, pilo vino i rakija. Za sve je građane od 11 sati, kada je počela ova manifestacija,  bio osiguran  grah.

 
OSNIVAČKI SABOR HDS NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
12. siječnja 2018.

IVAN VIŠIĆ  PRVI  JE  PREDSJEDNIK  ORGRANKA HRVATSKE DEMOKRŠĆANSKE STRANKE

Na  osnivačkom saboru Hrvatske demokršćanske stranke, održanom  11.siječnja u restoranu Maksimiljan,  Ivan Višić izabran je za  prvog  predsjednika  Ogranka Nova Gradiška.

HDS je  nova politička opcija u Novoj Gradiški u kojoj su se većinom   okupili  bivši članovi novogradiškog HSS-a koji su ga napustili, kako navode, nezadovoljni   politikom koju u lijevo  vode njegov predsjednik Krešo Beljak i saborski zastupnik  Davor Vlaović. Novogradiški  ogranak HDS-a prvi je ogranak osnovan   u Slavoniji i Baranji.

Za  zamjenicu predsjednika  izabrana je  Suzana Krajčik, za tajnika Drago Solić i za rizničara Marijan Brkić. Uz njih član Predsjedništva je i Zoran Jukić. U Nadzorni odbor su izabrani  Josip Vuković, Antun Šporčić i Franjo Petrušić.

Ivan Višić se zahvalio na povjerenju  i govorio  o motivima ponovnog aktiviranja u politici i  opredjeljenju da to bude HDS.

 
ATLANTIC GRUPA PDF Ispis E-mail
Autor Gabrijela Kasapović   
12. siječnja 2018.

Atlantic preuzima distribuciju proizvoda kompanije Mars u Hrvatskoj

Od novog Ugovora se u 2018. očekuje preko 100 milijuna kuna dodatnog prihoda

Atlantic Grupa s početkom veljače 2018. godine postaje službeni distributer ukupnog portfelja kompanije Mars na hrvatskom tržištu. Novi Ugovor je vrijedan preko 100 milijuna kuna, koliko se u 2018. očekuje u vidu dodatnog prometa kroz distribuciju tri nove kategorije proizvoda – Mars čokoladnog programa, Mars prehrambenih proizvoda i Mars proizvoda za kućne ljubimce. Novi proizvodni asortiman uključuje robne marke kao što su Twix, Mars, Bounty, Snickers, M&M's, Pedigree, Whiskas, Kitekat i Uncle Ben's.  Atlantic Grupa još od 1991. godine distribuira Wrigley asortiman, koji  od 2008. postaje dio Mars kompanije. Zahvaljujući odličnim rezultatima i kvaliteti usluge partnerstvo je prošireno i na preostali asortiman.

 
UDRUGA HRABRI TELEFON PDF Ispis E-mail
Autor Hana Hrpka   
11. siječnja 2018.

Nova kampanja Hrabrog telefona

Povodom 20 godina djelovanja,udruga Hrabri telefonzapočela je novu kampanju kojom želi približiti djeci i mladima savjetodavnu liniju Hrabri telefon za djecu 116-111.Kampanja pod nazivom „Hrabri telefon sluša kao da je svaki problem najveći“ započela je 4. siječnja jumbo plakatima  u Zagrebu, Osijeku, Rijeci i Splitu, a nastavit će se i plakatima u školama i zagrebačkim tramvajima.

„Koma ocjene“, „strogi starci“, „bolan prekid“, „nitko me ne zove van“... samo su neke od poruka koje će se moći primijetiti na ulicama četiri najveća hrvatska grada, kojima se želi ohrabriti djecu i mlade te osobito adolescente da se obrate Hrabrom telefonu s bilo kojim svojim problemom, prolazeći kroz velike emotivne i socijalne promjene.

 
POLICIJSKA UPRAVA BPŽ PDF Ispis E-mail
Autor novagra   
11. siječnja 2018.

ZAVRŠILI U PRITVORU ZBOG 10 LOVAČKIH PUŠAKA

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri muške osobe u dobi od 23, 24 i 62 godine, na okolnosti počinjenja kaznenih djela.

Naime, prilikom redovnog nadzora državne granice, dana 5. siječnja, oko 18.15 sati, u blizini Orubice, policijski službenici su zaustavljali osobni automobil, koji se na zapovijed policije nije zaustavio, već je nastavio vožnju, pokušavši pobjeći, te oštetivši policijsko vozilo na način da je sa prednjim lijevim dijelom automobila udario u zaustavljeni službeni automobil na kojem je bilo upaljeno plavo rotacijsko svjetlo u cilju zaustavljanja i kontrole spomenutog vozila.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 1 od 253

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba