Grad Nova Gradiška
NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
17. siječnja 2019.

Povodu Dana priznanja RH rekli su general Mladen Mikolčević i zamjenik gradonačelnika Borislav Vidošić

 

Tradicionalno obilježavanje Međunarodnog dana priznanja RH u Novoj Gradiški bilo je prilika za evociranje sjećanja na 15. siječanj 1992. godine i međunarodno priznanje neovisnosti od strane Europske zajednice, te značaju koje je to priznanje imalo na oslobađanje okupiranih teritorija Hrvatske i budućnost hrvatskog naroda. O tome su dali izjave brigadni general Mladen Mikolčević i zamjenik gradonačelnika Nove Gradiške Borislav Vidošić.

 
POU„MAR“ NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
17. siječnja 2019.

Uređenje interijera Doma kulture

 

Uređenje dvorane i hola Doma kulture bio je sigurno jedan od najznačajnijih događaja za Pučko otvoreno učilište MAR u 2018. godini. Bio je to i početak cjelovitog uređenja kompletne zgrade Doma kulture. Trenutno Pučko otvoreno učilište uređuje prostor na katu. Radovi će, kako kaže ravnateljica Danijela Juranović, biti završeni za otprilike mjesec dana.

 
POU „MAR“ NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
17. siječnja 2019.

Vesna Šantak organizirala likovnu radionicu

 

Otvaranje izložbe OTKRIVANJE - glazbeni crteži autorice akademske slikarice i grafičarke Vesne Šantak u Domu kulture popraćeno je likovnom radionicom koju je autorica vodila, a na kojoj su bile članice Likovne sekcije „Duga“ koja djeluje pri Udruzi stvaratelja u kulturi grada Nova Gradiška.

 
Izložba PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
16. siječnja 2019.

OTKRIVANJE - glazbeni crteži  akademske slikarice i  grafičarke Vesne Šantak

 

Mihaela Đeraj, pročelnica gradskog Upravnog odjela za društvene djelatnosti, jučer je u Domu kulture otvorila izložbu  OTKRIVANJE - glazbeni crteži autorice akademske slikarice i  grafičarke Vesne Šantak.

-Ovom izložbom otvorena je nova kulturna godina  u POU  MAR.  Ravnateljica je za ovu godinu priredila pregršt, zanimljivih, inspirativnih novih sadržaja, ideja  i izložbi. Vjerujem da ćemo svi u tome uživati - kazala je Mihaela Đeraj   i izrazila zadovoljstvo što je  nastavljena, prošle godine započeta suradnja s  Vesnom Šantak.

 
NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
16. siječnja 2019.

Obilježena 27. obljetnica  međunarodnog priznanja  RH

 

U organizaciji  Koordinacije  udruga proisteklih iz Domovinskog rata  Brodsko-posavske županije i  Udruge hrvatskih branitelja  Domovinskog rata  121. brigade-pukovnije Nova Gradiška, a pod pokroviteljstvom Grada Nova Gradiška obilježena je 27. obljetnica  međunarodnog priznanja  RH.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 1 od 320

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba