Grad Nova Gradiška
POU “MAR“ NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor cajtung   
08. rujna 2018.

ZAGREBAČKI SOLISTI U CRKVI SVETE TEREZIJE AVILSKE


U organizaciji Pučkog otvorenog učilišta „MAR“ Nova Gradiška, Župe Bezgrešnog začeća BDM, pod pokroviteljstvom Grada Nova Gradiška i Ministarstva kulture RH, 14. rujna Novogradišćani će imati prilike uživati u koncertu Zagrebačkih solista. Koncert će se održati crkvi Svete Terzije Avilske u 19 sati , a ulaz je slobodan.

 
UDRUGA GLUHIH I NAGLUHIH PDF Ispis E-mail
Autor Nikolina Jureković   
08. rujna 2018.

Job club - Centar jednakih mogućnosti - postignuti prvi rezultati!


Mjesec i pol dana nakon završetka prvog ciklusa edukacija tijekom kojeg je 14 korisnika prošlo ukupno 5 različitih edukativnih modula zaprimili smo prve povratne informacije o uspješnosti provedbe.

S ponosom možemo objaviti kako se ukupno 6 od 14 polaznika zaposlilo unutar mjesec dana nakon sudjelovanja u ovom projektu!

 
AUTO KLUB NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
08. rujna 2018.

50. obljetnica akcije „SIGURNO U ŠKOLU S HAK-OM“

 

Auto klub Nova Gradiška u suradnji s Hrvatskim autoklubom, 7. rujna obilježio je 50. obljetnicu akcije "Sigurno u školu s HAK-om". Jedanaesti puta  AK Nova Gradiška educirao je najmlađu populaciju za  sigurno kretanje u prometu. Sudionici akcije,  pored OŠ „Mato Lovrak i Ljudevita Gaja, dječjih vrtića „Radost“ i „Maslačak“  po prvi puta OŠ "Matija Gubec"Cernik i Dječji vrtić "Matija Gubec" Cernik dobili su po jedan bicikl. Male bicikliste poveo je Tomislav Maraković, policajac u zajednici, a u savladavanju prometnih pravila pomogli su im članovi Biciklističkog kluba „Psunj“.

 
GRADSKO DRUŠTVO CRVENOG KRIŽA PDF Ispis E-mail
Autor cajtung   
06. rujna 2018.

Svjetski dan prve pomoći

 

Tradicionalno u cijelom svijetu, na inicijativu Međunarodne federacije društava Crvenog križa i Crvenog polumjeseca, nacionalna društva obilježavaju taj dan putem raznih aktivnosti,  ukazujući građanima u zemljama u kojima djeluju, na važnost pravodobno i na pravilan način pružene prve pomoći kao i izgradnje svijesti o solidarnom pomaganju svima kojima je pomoć potrebna, bez razlike.

 
OPĆA BOLNICA NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
05. rujna 2018.

Grad Nova Gradiška i općine  zaslužni za uređenje bolničkog okoliša

 

Nakon što je izdvajanjem  iz Opće bolnice „Josip Benčević“ Slavonski Brod ponovo   dobila pravni subjektivitet, u Općoj bolnici  Nova Gradiška, svjedoci smo,  dešavaju se brojne  promjene na bolje.  Osim  kadrovskih ekipiranja i promjena, nabavlja se i oprema, a došlo je i do  jednog novog  hvalevrijednog odnosa  lokalne zajednice prema Bolnici kao zdravstvenoj ustanovi. Ne tako davno, pripajanjem brodskoj Općoj bolnici i nezadovoljstva  takvom odlukom, dogodili su se i javni prosvjedi, kako djelatnika Bolnice, tako i  građana. Govorilo se  tada o „našoj bolnici“  za čiju  su gradnju  novac putem samodoprinosa  izdvajali   građani  bivše Općine Nova Gradiška.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 3 od 302

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba