Grad Nova Gradiška
TURISTIČKA ZAJEDNICA BPŽ PDF Ispis E-mail
Autor Ružica Vidaković   
11. srpnja 2019.

Informacija o ulaganjima u turističku infrastrukturu kao i u marketinške aktivnosti od strane Glavnog ureda HTZ-a

 

- Temeljem Odluke Turističkog vijeća Hrvatske turističke zajednice a slijedom Javnog poziva za dodjelu potpora turističkim zajednicama za programe/projekte na turistički nerazvijenim područjima u 2019. godini ovaj tjedan su potpisani Ugovori koji se odnose na potpore turističkim zajednicama u Brodsko – posavskoj županiji.

Turistička zajednica županije je mogla kandidirati:

-za brendiranje turističke destinacije, lebeling turističke destinacije i za unapređenje kvalitete turističke ponude na razini županije (eno-gastro, cikoturizam, online promociju, izrada brošura, promotivnih video materijala, izrada web ili redizajn, izrada aplikativnih rješenja itd.)

Turističke zajednice grada i općine su mogle kandidirati:

-za uređenje cikloturističkih, tematskih staza, vidikovaca i izletišta, informativne i digitalne ploče, city lightsi, turistička i smeđa signalizacija, edukacije pratitelja za selektivne vrste turizma, edukacije za privatne iznajmljivače.

 
POČELO TRADICIONALNO „LJETO U KNJIŽNICI“ PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
11. srpnja 2019.

Proslavljen 18. rođendan jedinstvene manifestacije sa djecom i za djecu

 

Zamjenik gradonačelnika Borislav Vidošić i voditeljica gradskog odsjeka za društvene djelatnosti Mihaela Đeraj  prigodno su 9. srpnja otvorili „Ljeto u knjižnici“, tradicionalnu i nagrađivanu manifestaciju, koju i ove godine, na radost novogradiške djece i njihovih roditelja, pod pokroviteljstvom Grada Nova Gradiška i sa brojnim suorganizatorima i suradnicima organizira  stručni tim Gradske knjižnice  Nova Gradiška.

 
GRADSKA KNJIŽNICA PDF Ispis E-mail
Autor Biljana Dakić   
08. srpnja 2019.

LJETO U KNJIŽNICI 2019.


Stručni tim Gradske knjižnice Nova Gradiška i ovoga je ljeta  pod pokroviteljstvom Grada Nova Gradiška, sa suorganizatorima i suradnicima pripremio brojne kreativne sadržaje već tradicionalne i nagrađivane manifestacije „LJETA U KNJIŽNICI“ koje ove godine slavi svoj 18. rođendan!

Vedra  i ljetna kreativna druženja bit će organizirana za sadašnje i buduće članove Knjižnice, djevojčice i dječake od predškolskoga do kraja osnovnoškolskoga uzrasta (a i za sve zainteresirane kreativce, roditelje, djedove, bake…) iz Nove Gradiške i okolnih općina, kao i za djecu koja će svoje ljetne praznike provesti u Novoj Gradiški.

 
NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić, Foto Hrvatski sabor   
08. srpnja 2019.

Nagrada Ivan Filipović“ za životno djelo dodijeljena prof. Miji Matoševiću

 

U Saboru je 3. srpnja  2019.održana svečana dodjela „Nagrade Ivan Filipović“ za 2018. godinu. Dodijeljene su dvije nagrade za životno djelo i deset godišnjih nagrada pojedincima. Jedni od dvije NAGRADE ZA ŽIVOTNO DJELO uručena je MIJI MATOŠEVIĆU, profesoru mehaničke tehnologije i ravnatelj Industrijsko-obrtničke škole  Nova Gradiška za područje srednjeg školstva.

 
NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
07. srpnja 2019.

Rekordan broj sudionika  na novogradiškom 19. Oldtimer susretu

 

Bilo je 6. srpnja puno zadovoljstva na  novogradiškom središnjem trgu. Zadovoljni su članovi Oldtimer cluba „Classic 99“  i njihov predsjednik Krešimir Knežević jer se  isplatio dugogodišnji  trud   koji je  smotru satarodobnih  motornih vozila pretvorio u  prestižan  regionalni događaj. Došlo je danas  u Novu Gradišku rekordan broj,  više od stotinu zaljubljenika u stare automobile i motocikle, pa su tako veliko zadovoljstvo imali   svi oni koji su se prije podne   zatekli na Trgu kralja Tomislava. Imali su što vidjeti, jer je kao nikada do sada, bio izložen velik broj starih i atraktivnih  ljepotana  koje je predvodio  NASH  zagrebačkih registarskih oznaka iz 1925. godine.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 3 od 362

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba