Grad Nova Gradiška
NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
10. travnja 2019.

Održan Drugi gospodarski forum

 

Grad Nova Gradiška  kao organizator i domaćin okupio je danas  u gradskoj vijećnici  na  drugom Gospodarskom forumu poduzetnike, ali i one koji će to tek postati, kako bi iz prve ruke  dobili informacije  o mogućnosti   koje se  nude  u sufinanciranju  poduzeća  i obrta.

Pozdravio ih je gradonačelnik Vinko Grgić i govorio o naporima, mjerama i potporama  koje daje  Grad Nova Gradiška ističući da  je ono što se događa značajno   za gospodarstvo i njegov razvoj.

 
DOM KULTURE NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
08. travnja 2019.

Prva svečana promocija sveučilišnih prvostupnika sestrinstva u Novoj Gradiški

Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku 8. travnja promovirao je prvu generaciju sveučilišnih prvostupnika sestrinstva u Novoj Gradiški. U nazočnosti članova obitelji, gradonačelnika Vinka Grgića i njegove zamjenice Ivane Trpina, dr. Josipa Kolodzieja i dr. Josipa Samardžića, ravnatelja novogradiške i brodske opće bolnice, svečano je promoviran 51 prvostupnik sestrinstva. Prvostupnike sestrinstva promovirali su dekan prof. dr.sc. Aleksandar Včev, prodekan za nastavu i studente prof. dr. sc. Branko Dmitrović i voditelj preddiplomskog sveučilišnog studija Sestrinstva u Novoj Gradiški prof. dr. sc. Davorin Đanić, koji je prvostupnicima uručio diplome.

 
148. SKUPŠTINA DVD-a NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
08. travnja 2019.

Čestitke  za svoj rad, angažiranost i vatrogasnu spremnost

 

Redovna  godišnja skupština DVD-a Nova Gradiška, održana 6. travnja  okupila je  42  dobrovoljna vatrogasna društva. Bilo je to još jedno vatrogasno druženje novogradiških vatrogasaca sa prijateljskim društvima, među kojima su  i društva  s kojima  prijateljstvo traje desetljećima, ali i društva s kojima su pod vatrogasnim motom „Vatru gasi brata spasi“ sklopljena nova prijateljstva. Među njima su bili predstavnici vatrogasnih društava  iz Zemuna i Novog Kneževca  u  Srbiji i Jelaha u BiH.

 
NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor cajtung   
07. travnja 2019.

Skupština Zajednice proizvođača novogradiškog kraja

 

Zajednica proizvođača novogradiškog kraja koju čine Grad Nova Gradiška i šest općina novogradiškog kraja održala je redovnu godišnju skupštinu. Nazočni su bili načelnici općina, Borislav Vidošić, zamjenik gradonačelnika, Dinka Matijević, direktorica Turističke zajednice Grada Nova Gradiška i Milan Rosić, voditelj Slavonskog dućana.

 
9. SARMIJADA I PROVIJADA PDF Ispis E-mail
Autor Ivanka Herceg   
07. travnja 2019.

Okusi i mirisi sarme i prove

 

I ovogodišnja 9. Sarmijada i provijada povezala je tradiciju i običaje u jednu cjelovitu turističku priču koju Nova Gradiška ovom jedinstvenom manifestacijom održanom 6. travnja nudi sadašnjim i budućim gostima.

Najbolju je sarmu skuhala ekipa novogradiške Industrijsko-obrtničke škole, a najbolju provu pripremila ekipa HKUU „Trenk“ Nova Gradiška.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 3 od 340

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba