Grad Nova Gradiška
Miss Universe Slavonije i Baranje 2012. PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
28. listopada 2012.

OSJEČANKA MATEA RADIVOJ PROGLAŠENA NAJLJEPŠOM

Miss Universe Slavonije i Baranje za 2013. godinu je Matea Radivoj iz Osijeka, prva pratilja je Danijela Josipović također iz Osijeka, a druga Klara Lovričić iz Novske.

Miss fotogeničnosti je Samantha Karaula iz Vukovara, a Miss simpatičnosti po izboru sudionica ove manifestacije ljepote i mladosti je Marina Lalić iz Nove Gradiške.

 
Dan dobrovoljnih davatelja krvi PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
24. listopada 2012.

HUMANITARCI DOBILI ZASLUŽENA PRIZNANJA

Gradsko društvo Crvenog križa Nova Gradiška tradicionalno je povodu 25. listopada Dana dobrovoljnih davatelja krvi u restoranu Maksimilijan okupilo dobrovoljne davatelje krvi s novogradiškog područja. Višestruki davatelji krvi primili su priznanja i pohvale za iskazanu humanost i družili se. Zahvalnice, povelje zahvalnosti i prigodne poklone HCK I Brodsko-posavske županije dobilo je 99 dobrovoljnih darovatelja krvi.

 
Mjesec hrvatske knjige 2012. PDF Ispis E-mail
Autor Biljana Dakić   
12. listopada 2012.

MJESEC HRVATSKE KNJIGE 2012.

Tradicionalna kulturna manifestacija 'Mjesec hrvatske knjige 2012.' održava se od 15. listopada do 15. studenoga. Ovogodišnja  tema posvećena je Europskoj godini aktivnog starenja i međugeneracijske solidarnosti. Knjižnice širom Hrvatske te brojne druge institucije uključene su u manifestaciju s raznovrsnim programom. Mjesec hrvatske knjige odvija se u organizaciji Knjižnica grada Zagreba, a pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture RH.

 
IOŠ Nova Gradiška dobila donaciju EU PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
12. listopada 2012.

NOVA METODOLOGIJA PRAKTIČNE NASTAVE U PODRUČJU CNC TEHNOLOGIJE

Industrijsko-obrtnička škola Nova Gradiška kao nositelj projekta i Industrijsko-obrtnička škola Slavonski Brod (kao projektni partner) dobitnici su donacije Europske unije u sklopu programa IPA IV komponenta (Razvoj ljudskih resursa) – Modernizacija školskih kurikuluma u strukovnim školama u skladu s promjenjivim potrebama tržišta rada/gospodarstva.

 
Dani jabuka PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
11. listopada 2012.

JABUKA NA DAN - TJERA DOKTORA IZ KUĆE VAN

Liga za borbu protiv raka "Zorislav Slović" i Udruga volontera iz Nove Gradiške  tradicionalno su 6. listopada 2012. na središnjem gradskom trgu, uoči obilježavanja „Svjetskog dana jabuka“ organizirali akciju "Dani jabuka. Cilj je bio uputiti građane na važnost jabuke, dokazano  zdrave namirnice, te potaknuti ljude da potiču čuvanje starih sorta jabuka kojih je sve manje i koje nestaju.

 
<< Početak < « 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 » > Kraj >>

Stranica 229 od 280

 

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba