Grad Nova Gradiška
Natjecanje iz prve pomoći PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
14. ožujka 2011.

GIMNAZIJA I OŠ "LJUDEVIT GAJ" IMAJU NAJBOLJE EKIPE PRVE POMOĆI

Na tradicionalnom 13. lokalnom natjecanju podmlatka i mladeži Crvenog križa u pružanju prve pomoći 12. ožujka 2011. u Društvenom domu okupilo se 12 ekipa. U kategoriji mladeži CK prvo mjesto osvojila je ekipa Gimnazije, a u kategoriji podmlatka ekipa Osnovne škole "Ljudevit Gaj".

 
Josip Mikšić prekinuo sjednicu Gradskog vijeća PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
11. ožujka 2011.

RASPADA LI SE KOALICIJA SDP–HDSSB?

Nakon samo petnaestak minuta predsjednik Gradskog vijeća Josip Mikšić prekinuo je sjednicu Gradskog vijeća i novu sazvao  za 15. ožujak. Sjednica je uobičajeno počela usvajanjem dnevnog reda i zahtjevom  Mate Bilonjića da se u dnevni red napokon uvrste  tri točke o kojima oporba uporno traži da se raspravlja. Za govornicu  je tada  izašao  Josip Mikšić. Donosimo što je rekao i razloge zbog kojih je prekinuo sjednicu.

 
Izložba maski PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
11. ožujka 2011.

LICE NAŠE SVAKIDAŠNJE

"Lice naše svakidašnje" naziv je izložbe otvorene 10. ožujka 2011. u prostoru bivše robne kuće. Ovu iritantnu izložbu koja nudi razlišljanje o samome sebi i dojmu koji svojim licem ostavljamo na ljude s kojima živimo, susrećemo se i radimo, osmislili su akademski slikar Gordan Bjelić i kustos galerijskig odjela Gradskog muzeja Miroslav Pišonić.

 
Ženska inicijativa HSLS-a PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
09. ožujka 2011.

LIBERALKE PIŠU VLADI

Povodom Međunarodnog dana žena ženska inicijativa HSLS-a LIBERALKE predstavila je akciju "Tražimo od Vlade Republike Hrvatske"
Članice HSLS-a Grada Nova Gradiška i općina Rešetari i Staro Petrovo Selo na središnjem su gradskom trgu Novogradiščankama čestitale 8. ožujak - Međunarodni dan žena i darivale ih jaglacima. Podijelile su 500 žutih i plavih jaglaca.

 
Pokladni dani 2011. PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
09. ožujka 2011.

MALE MAŠKARE OKUPIRALE GRADSKU KNJIŽNICU

Male maškare iz OŠ "Mato Lovrak" okupirale su 7. ožujka dječji odjel Gradske knjižnice. Učenike 1.B razreda i dramsku skupinu dovela je učiteljica Željka Trlin. Dočekala ih je ravnateljica  prof. Biljana Dakić i uz riječi dobrodošlice, male i vesele maškare počastila bombonima. Bilo je to lijepo pokladno druženje na kome se pjevalo, plesalo i recitiralo, a članovi dramske skupine izveli su nekoliko igrokaza na oduševljenje svojih mlađih prijatelja.

 
<< Početak < « 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 » > Kraj >>

Stranica 292 od 306

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba