Grad Nova Gradiška
GRADSKA KNJIŽNICA NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Biljana Dakić   
02. svibnja 2018.

„STVARAJMO SVEMIR“ Brune Šanteka I62…“ Zvonimira Nemeta

3. svibnja u 18,30 h u Studijskoj čitaonici Odjela za odrasle GKNG, bit će predstavljene zbirke dvije zbirke pjesama i njihovi autori: „STVARAJMO SVEMIR“ Brune Šanteka I62…“ Zvonimira Nemeta. Obje knjige izašle su u  zavičajnoj biblioteci „Terra sancta Martini“, a u nakladi GRADSKE KNJIŽNICE DUGO SELO .  Urednik: Predrag Topić

Pjesnike , njihove knjige  i bogatu izdavačku djelatnost GKDS  predstavit će  prof. i dipl. knjižn. Predrag TOPIĆ,  ravnatelj GRADSKE KNJIŽNICE Dugo Selo i urednik Zavičajne biblioteke „Terra sancta Martini“

Moderatorica:  Biljana DAKIĆ, prof. i dipl. knjižn. (GKNG)

U druženju će sudjelovati predstavnici Grada Nova Gradiška,  novogradiški pjesnici i pjesnikinje, članovi  Udruge stvaratelja u kulturi NG te KLD-a Rešetari s ostalim sugrađanima, ljubiteljima pjesničke riječi i umjetnosti.

 
MEĐUNARODNI PRAZNIK RADA, BLJESAK PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
30. travnja 2018.

OBILJEŽAVAMO PRVI SVIBNJA, MEĐUNARODNI PRAZNIK RADA I 23. VOJNO- REDARSTVENU AKCIJU „BLJESAK“

Poštovane građanke i građani, obilježavamo Prvi svibnja – Međunarodni praznik rada i 23. obljetnicu Vojno-redarstvene akcije „Bljesak”, kojom su oslobođena okupirana područja zapadne Slavonije i koja je bila uvod u oslobađanje svih okupiranih dijelova Hrvatske.

S pijetetom se prisjećamo onih koji su u ovoj akciji dali svoje živote braneći Domovinu. U nasljeđe su nam ostavili obavezu učiniti Hrvatsku boljom, a tome svakako pridonosi i socijalna sigurnost, osiguravanje radnih mjesta, briga za radnička prava i druge vrijednosti koje afirmira Prvi svibnja.

Želimo da Prvi svibanj  ostane dan ponosa, poštovanja i zahvalnosti, stoga ga proslavimo okrenuti prema europskoj budućnosti izgrađujući modernu demokratsku državu gdje će svaki hrvatski građanin moći dostojanstveno živjeti. Iskrene čestitke upućujemo povodom Međunarodnog praznika rada,  koji se diljem svijeta obilježava  već 125 godina.

VINKO GRGIĆ, gradonačelnik,

u ime Gradskog vijeća LJEPŠA RAKAS VUJČIĆ, predsjednica

 

 
MEĐUNARODNI PRAZNIK RADA, BLJESAK PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
30. travnja 2018.


Svim hrvatskim braniteljima, sudionicima akcije „Bljesak“ i žiteljima Brodsko-posavske županije čestitamo 23. obljetnicu Vojno-redarstvene akcije „Bljesak" zahvaljujući kojoj su oslobođeni svi naši okupirani dijelovi, a Brodsko-posavska županija postala teritorijalno cjelovita. S posebnim pijetetom i ponosom  prisjećamo se i svih onih koji su na tom putu svoj život položili na oltar Domovine.

Također, svim našim sugrađanima čestitamo i 1. svibnja Međunarodni praznik rada.

DARIO MARENIĆ I TVRTKA ELDA  NOVA GRADIŠKA

 
MEĐUNARODNI PRAZNIK RADA, BLJESAK PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
30. travnja 2018.

Svim građanima grada Nove Gradiške, kao i stanovnicima Brodsko-posavske županije,  čestitke uz Međunarodni praznik rada, 1. svibnja, kao i iskrene čestitke u povodu 23.obljetnice Vojno-redarstvene akcije „Bljesak“.

Svim braniteljima i obiteljima poginulih i nestalih hrvatskih branitelja, koji su svoje živote položili na Oltar Domovine, izražavamo svoju duboku i vječitu zahvalnost.

Hrvatske šume-Uprava šuma-Podružnica Nova Gradiška i

Hrvoje Žakić, voditelj

 
MEĐUNARODNI PRAZNIK RADA, BLJESAK PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
30. travnja 2018.

Hrvatskim braniteljima, sudionicima akcije „Bljesak“ i žiteljima Brodsko-posavske županije čestitamo 23. obljetnicu Vojno-redarstvene akcije „Bljesak" kojom su oslobođeni svi naši okupirani dijelovi, a Brodsko-posavska županija postala teritorijalno cjelovita. S posebnim pijetetom i ponosom  prisjećamo se i svih onih koji su položili život na Oltar Domovine. Iskrene čestitke povodom Prvog svibnja, Međunarodnog praznika rada sa željom da ga dočekate i proslavite u miru, zdravlju i sreći.

Djelatnici ZDRAVSTVENE USTANOVE LJEKARNE ZUBOVIĆ i

mr.pharm. MIRJANA ZUBOVIĆ

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 4 od 280

 

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba