Grad Nova Gradiška
NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor novagra   
05. srpnja 2019.

Počela izgradnja kružnog toka u središtu grada

 

Konačno su započeli radovi na izgradnji kružnog toka u središtu grada. Šesti je to kružni tok u gradu koji, kao prethodnih pet, ima za cilj osigurati na području grada veću protočnost vozila, a time i sigurnost u prometu. Ukupna vrijednost radova iznosi a PDV-om 1,8 milijuna kuna. Novac su osigurale Hrvatske ceste putem Županijska uprava za ceste, a radove izvodi PZC Slavonski Brod. Planirani rok za završetak radova je 105 dana. Dok traju radovi promet se neće odvijati na raskrižju Gajeve, Dienešove i Trga kralja Tomislava.

 
GRADSKA GLAZBA NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Vladimir Đurasek   
05. srpnja 2019.

„Trenkovi panduri „ iz Požege sviraju Novogradišćanima

 

Za sve ljubitelje dobre glazbe još jedna poslastica u organizacije Gradske glazbe Nova Gradiška.

U nedjelju 7.7. u 20,30 sati u gradskom parku gostovat će Gradska glazba i povijesna postrojba "Trenkovi panduri" iz Požege. Dovoljno je reći da je spomenuti orkestar na nedavnom državnom takmičenju orkestara, koji se održao u Novom Vinodolskom, u "A" kategoriji, osvojio zlatnu medalju s pohvalom! Novogradišćani i ostali štovatelji glazbe dođite u nedjelju i opustite se uz zvuke „Trenkovih pandura“iz Požege.

 
KINO NG PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
05. srpnja 2019.

DOMINO- premijera

 

ČETVRTAK, 11. 7. U 19, 30

DOM KULTURE

IZVORNO IME: Domino

REDATELJ: Brian De Palma

ŽANR: kriminalistički, triler

ULOGE: Nikolaj Coster-Waldau, Carice van Houten, Guy Pearce

DOBNA PREPORUKA: 15

 
INDUSTRIJSKI PARKA NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
05. srpnja 2019.

ADAM ĐANIĆ: Za 10 mjeseci imat ćemo Tehnološki inkubator za razvoj visoko kvalitetne poduzetničke mreže i poslovne infrastrukture

 

U prostorijama Poslovno inovacijsko potpornog centra u Industrijskom parku Nova Gradiška 1. srpnja potpisani su ugovori o izgradnji Tehnološkog inkubatora. Nositelj projekta je Industrijski park Nova Gradiška d.o.o., a partneri na projektu su Grad Nova Gradiška i Centar za tehnološki razvoj – Razvojna agencija Brodsko-posavske županije.

Adam Đanić, direktor Industrijskog parka Nova Gradiška, najavio je početak izgradnje Tehnološkog inkubatora i predstavio, kako je kazao, dugo očekivan projekt vrijedan 29 milijuna kuna (bez PDV-a) od koji su bespovratna sredstva 20 milijuna kuna. Gradnja zgrade treba biti gotova za 10 mjeseci , a to je travanj 2020. godine.

 
NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Tamara Magdić   
05. srpnja 2019.

LJETNA POZORNICA CENTAR ZBIVANJA U LJETNIM MJESECIMA

 

Neki novi klinci, Vatrogasci, The Unimogs band, Šajeta – samo su dio ovogodišnjeg bogatog repertoara Ljetne pozornice koja je centar zbivanja u ljetnim mjesecima u našem gradu.

Jedinstvena pozornica koja je već do sada ugostila brojne izvođače, sa spektaklom tek kreće.

Nakon nastupa na mnogobrojnim pozornicama i izvan hrvatskih granica, u subotu 06.07. pravi će show pripremiti u starom zatvoru Karlovački The Trio bend (AC/DC & ZZ TOP Tribute).

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 4 od 362

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba