Grad Nova Gradiška
Industrijsko-obrtnička škola Nova Gradiška PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
23. veljače 2011.

MEĐUŽUPANIJSKO NATJECANJE OBRTNIČKIH ŠKOLA

Industrijsko-obrtnička škola bila je 23. veljače 2011. domaćin međužupanijskog natjecanja učenika u disciplinama vodoinstalater i instalater grijanja i klimatizacije.
- Sa svojim mentorima iz sedam županija došli su najbolji učenici ovih zanimanja da pokažu što su naučili. Održano je izlučno natjecanje, a 31. ožujka i 1. travnja u našoj školi imati ćemo i državno natjecanje na kome će nam se pridružiti i najbolji učenici iz drugih regija sa natjecanja održanih u Zagrebu i Rijeci – kaže prof. Mijo Matošević, ravnatelj škole.

 
HSP Brodsko-posavske županije PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
23. veljače 2011.

HSP - RESPEKTABILNA POLITIČKA OPCIJA

Pravaši Brodsko-posavske županije visoko su podigli ljestvicu aktivnosti u svim podružnicama, pripremaju se za proslavu 150. obljetnice HSP-a i za predstojeće izbore. U 5. izbornoj jedinici očekuju da će izboriti mjesta u saborskim klupama jer će nositelj liste biti njihov predsjednik dr. Mirko Duspara. Čulo se to na sjednici Županijskog vijeća HSP-a održanoj u Novoj Gradiški.

 
Češka beseda PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
23. veljače 2011.

ČEŠKA BESEDA U VATROGASNOM DOMU DOBILA PROSTOR ZA RAD

U nazočnosti Jarmile Kulhave, tajnice Saveza Čeha u Hrvatskoj, Vesna Valenta, predsjednica Češke besede Nova Gradiška i okolica i Vlado Krpan, predsjednik DVD Nova Gradiška, potpisali su 22. veljače ugovor o najmu prostora u Vatrogasnom domu, koji će Česi novogradiškog kraja koristiti za okupljanje i  aktivnosti. Ugovor je potpisan na 15 godina, a Savez Čeha će na ime najamnine DVD Nova Gradiška doznačiti 100.000 kuna. Prije potpisivanja ugovora Jarmilu Kulhavu i Vesnu Valenta u svom je uredu primio gradonačelnik Josip Vuković.

 
Udruga slijepih Nova Gradiška PDF Ispis E-mail
Autor Višnja Mikić   
23. veljače 2011.

RADIONICE ZA DJECU S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU

Udruga slijepih Nova Gradiška uključila se u projekt Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske pod nazivom „Nema razlike“.

Projekt je namijenjen djeci u dobi od 13 do 18 godina s teškoćama u razvoju. U okviru programa projekta organiziraju se tematske  radionice i jedan zajednički izlet sudionika.

 
Novogradiška radijada PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
23. veljače 2011.

RADIO PSUNJ PREUZEO KONCESIJU I FREKVENCIJU 98,1

Nova Gradiška se može pohvaliti da trenutno ima tri radio postaje, iako dvije ne emitiraju program. Uz Gradski radio koji je nedozvoljeno počeo i zato prestao emitirati program na frekvenciji 98,1 tu je i najdugovječniji gradski radio, Hrvatski radio Radio postaja Nova Gradiška, koji je u stečaju od 14. veljače i više nema frekvenciju. Na frekvenciji 98,1 program je počela emitirati nova radio postaja pod nazivom Radio Nova Gradiška u vlasništvu tvrtke Radio Psunj, kao nakladnika. Tvrtka Radio Psunj zatražila je prijenos koncesije i frekvencije i dobila odobrenja Vijeća za elektroničke medije i HAKOM-a do 31. prosinca 2016. godine.

 
<< Početak < « 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 » > Kraj >>

Stranica 308 od 320

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba