Grad Nova Gradiška
HDSSB - konferencija za novinare PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
07. studenog 2011.

HDSSB - STRANKA BUDUĆNOSTI

"Imamo ljude, zemlju i pamet za provedbu naših programa među kojima su regionalizacija RH na pet regija, decentralizacija sredstava zbog velikog odlijeva sredstava u državne blagajne, točnije 92%. Hadeesesbeovci će se boriti za drugačiju podjelu sredstava gdje bi državi išlo 70%, a lokalnim jedinicama i samoupravama 30% što bi bio velik pomak na postojeće stanje" kazao je Josip Mikšić, predsjednik Gradske organizacije HDSSB-a Nova Gradiška na konferenciji za novinare.

 
Počast poginulim braniteljima PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
31. listopada 2011.

BLAGDAN SVIH SVETIH

Predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata, Policije, Grada Nova Gradiška, Brodsko-posavske županije, organizacija i ustanova, položili su 31. listopada vijence i zapalili svijeće kod spomenika poginulim braniteljima i spomen-biste prvom hvarskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu. Minutom šutnje odali su im počast povodom blagdana Svih svetih. Molitvu su predvodili župnici novogradiških župa Perica Matanović i Jozo Jurić.

 
Tribina HDSSB-a PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
30. listopada 2011.

TRAŽE PROMJENU ODNOSA PREMA SLAVONIJI

"Nismo stranka opasnih namjera kavom nas u posljednje vrijeme etiketiraju. Mi smo stranka koja je glasna, s jasnim ciljevima i stavovima, stranka koja ukazuje na probleme i nudi načine njihovih rješavanja. Mi smo stranka koja će našoj Slavoniji vratiti njen dignitet i mjesto koje zaslužuje", kazala je Dinka Matijević otvarajući javnu tribinu HDSSB-a u Domu kulture.

 
HDZ – predizborni skup PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
30. listopada 2011.

PREDSJEDNICA KOSOR IMAT ĆE SNAGE HDZ ODVESTI U IZBORNU POBJEDU

GO HDZ organizirao je prezentaciju izbornog programa HDZ-a za Brodsko-posavsku županiju. Učinili su to saborski zastupnici Suzana Bilić-Vardić, Šimo Đurđević i Mato Bilonjić, te Krunoslav Glavač koji je govorio o gospodarskom dijelu programa. Prezentaciju je vodila Đurđa Pazman.

 
Priznanja davateljima krvi PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
30. listopada 2011.

DAN DOBROVOLJNIH DAVATELJA KRVI

U povodu Dana dobrovoljnih davatelji krvi u restoranu Maksimilijan tradicionalno su se okupili dobrovoljni davatelji krvi s novogradiškog područja. Družili su se, primili priznanja i pohvale za darovanu krv i iskazanu humanost. Zahvalnice, povelje zahvalnosti i prigodne poklone HCK i Brodsko-posavske županije dobila su 104 dobrovoljna darovatelja krvi.

 
<< Početak < « 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 » > Kraj >>

Stranica 308 od 340

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba