Grad Nova Gradiška
Radio Nova Gradiška PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
10. kolovoza 2010.

SKUPŠTINA RADIOPOSTAJE NOVA GRADIŠKA

Skupština Hrvatskog radija Radiopostaje Nova Gradiška razriješila je dužnosti Rajka Aleksića, dosadašnjeg direktora i za vršiteljicu dužnosti imenovala Zlatu Pazman-Petrić, koja je za novog glavnog urednika imenovala Antuna Tonija Brađaševića.

 
30 godina prijateljstva gradova PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
10. kolovoza 2010.

U HERZOGENAURACHU OBILJEŽENO 30 GODINA PRIJATELJSTVA DVA GRADA

Izaslanstvo Grada Nova Gradiška predvođeno gradonačelnikom Josipom Vukovićem, zamjenicima Lljepšom Rakas-Vujčić i Milanom Matešom, te predsjednikom Gradskog vijeća Josipom Mikšićem, vratilo se iz prijateljskog njemačkog garada Herzogenauracha sa obilježavanja 30. obljetnice prijateljstva dva grada.

 
Crveni križ PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
02. kolovoza 2010.

JOŠ JEDNA USPJEŠNA AKCIJA DARIVANJA KRVI

Gradsko društvo Crvenog križa Nova Gradiška glavni je čimbenik u organiziranju i promidžbi okupljanja dobrovoljnih davatelja krvi. Prema riječima Franje Pavlovića, tajnika Crvenog križa godišnje se prikupe 2.142 doze što zadovoljava potrebe za krvi i krvnim pripravcima Opće bolnice Nova Gradiška. Nedavno provedena akcija dobrovoljnog darivanja krvi uspješno je provedena jer su Novogradiščani prije svega veliki humanisti kada je riječ o darivanju  krvi, tekućine koja život znači.

 

 
Udruga volontera PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
28. lipnja 2010.

AKTIVNOSTI UDRUGE VOLONTERA N. GRADIŠKA

Udruga volontera Nova Gradiška koja je osnovana 2008. godine kao neprofitna, nevladina i nepolitička organizacija provodi hvale vrijedne aktivnost.
"Pored pečenja i prodaje palačinki, održana je Waldorfska škola, a te smo su uz pomoć gospođe Vesne sa Cresa naučile praviti predmete od ovčje vune kako bi na taj način pomogli obiteljima u potrebi. 22. lipnja održava se radionica za volontere koji žele naučiti više o pravljenju predmeta od ovčje vune i to znanje prenositi drugima", kaže dr.Vesna Oršulić, predsjednica Udruge.

 
DVD Nova Gradiška PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
26. lipnja 2010.

140 GODINA PONOSA I RADA NOVOGRADIŠKIH VATROGASACA

"Došao sam  da vam kažem da smo u odnosu na prošlu godinu za ovu godinu u proračunu za DVD planirali skoro milijun kuna, da ćemo, bez obzira na recesiju i krizu, nabaviti najmodernije navalno vatrogasno vozilo. Nadam se da će se Županija i županijski vatrogasni čelnici priključiti razrješavanju problema vatrogastva na području grada Nove Gradiške pa i šire na području cijele Županije", rekao je gradonačelnik Josip Vuković, zahvalio se na Zahvalnici koju je DVD Nova Gradiška dodijelio Gradu i čestitao nagrađenim vatrogascima.

 
<< Početak < « 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 » > Kraj >>

Stranica 360 od 361

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba