Grad Nova Gradiška
DOM KULTURE PDF Ispis E-mail
Autor POU MAR   
27. rujna 2018.

DAME BIRAJU

 

Altteatra Sarajevo, jedna od najgledanijih komedija svih vremena koja je zapalila kazališne dvorane gdje god je igrala u zadnje dvije godine, gostuje i u Novoj Gradiški u petak, 12. 10. u 19,00 sati.

DAME BIRAJU je urnebesni kazališni hit koji obiluje plesnim točkama, izvrsnom glazbom i publiku nasmijava do suza,  a predstava je postala i jedinstveni teatarski “LADIES NIGHT” na koji dolaze prijateljice u grupama na najbolji ženski provod. Obožavateljice ovu predstavu gledaju sada već i desetke puta jer svaki put nudi nešto novo. Naravno, nisu rijetki ni pripadnici jačeg spola koji uživaju u urnebesnom humoru ove hit komedije. Predstava je igrala s ogromnim uspjehom na pozornicama diljem regije, a samo u Splitu i Zagrebu odigrana je više od 20 puta.

 
NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
25. rujna 2018.

Dopremljen tenk na budući Trg hrvatskih branitelja

 

Na prostoru budućeg Trga hrvatskih branitelja (uz Dom hrvatskih branitelja i  sjeverni ulaz u Dječji vrtić „Radost“  24. rujna  zahvaljujući  ministru obrane Damiru Krstičeviću i zapovjedniku Hrvatske kopnene vojske brigadnom generalu Siniši Jurkoviću, postavljen je tenk.   Naglasio je to  Vlatko Grainer, koordinator za hrvatske branitelje Grada Nova Gradiška, najavljujući pritom  brojna događanja  koja će se  održati u  povodu obilježavanja 27. obljetnice osnutka 121. brigade HV-e Nova Gradiška. Postavljanjem tenka  zadovoljan je  i Damir Matošević, predsjedniku Udruge  121. brigade HV-e.  Kratko  se osvrnuo na ratni put  novogradiške brigade, naglašavajući kako su njeni pripadnici  imali značajnu ulogu u obrani Domovine, a pripadnici 121. pukovnije, slijednice brigade, prvi su  u „Bljesku“ ušli u Okučane što, kako je istaknuo, nije obznanjeno i  u javnosti poznato.

 
40 DANA ZA ŽIVOT PDF Ispis E-mail
Autor Filip Đurasek   
25. rujna 2018.

Započinje 10. kampanja Inicijative 40 dana za život

 

U srijedu, 26. rujna 2018., početi će deseta po redu kampanja Inicijative 40 dana za život – Hrvatska za prestanak pobačaja u našoj domovini i u svijetu. Jesenska kampanja trajati će do 4. studenog 2018. Molitveno bdijenje pod geslom „Njegove nas rane iscijeliše.“ (Iz 53,5) u trajanju od 40 dana održava se u 29 gradova i 31 mjestom bdijenja širom Republike Hrvatske. U Novoj Gradiški miroljubivo molitveno bdijenje održat će se u pred novogradiškom bolnicom u razdoblju, od 26. rujna do 4. studenog, u vremenu od 6 i 30 do 18 i 30 sati.

 
DRUŠTVO NAŠA DJECA PDF Ispis E-mail
Autor Lea Lipičanin Satojaković   
25. rujna 2018.

AKCIJA „ZDRAVI KORACI“

 

U sklopu obilježavanja Europskog tjedna mobilnosti i Europske godine kulturne baštine Društvo Naša Djeca Nove Gradiške, u suradnji s Planinarskim društvom Nova Gradiška i članovima Hrvatske gorske službe spašavanja, 29. rujna 2018. godine organizira akciju „Zdravi koraci“ i mali planinarski pohod na kulu Gračanicu. Prema riječima Verice Lukačević, predsjednice Društv  akcijaZdravi koraci“ razdvojena je u dva dijela . Prvi dio je održan 22. rujna u novogradiškom parku za mlađu populaciju kroz igre spretnosti u vidu Dana igara. Drugi dio namijenjen je  učenicima 5. – 8. razreda osnovnih škola.

 
UČILIŠTE MAR NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Učilište MAR   
25. rujna 2018.

Najava filma  STOPALIĆI

 

PETAK, 5. 10. U 10,00 SATI

SUBOTA, 6. 10. U 10,00 SATI

DOM KULTURE

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 5 od 306

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba