Grad Nova Gradiška
NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Tamara Magdić   
05. srpnja 2019.

LJETNA POZORNICA CENTAR ZBIVANJA U LJETNIM MJESECIMA

 

Neki novi klinci, Vatrogasci, The Unimogs band, Šajeta – samo su dio ovogodišnjeg bogatog repertoara Ljetne pozornice koja je centar zbivanja u ljetnim mjesecima u našem gradu.

Jedinstvena pozornica koja je već do sada ugostila brojne izvođače, sa spektaklom tek kreće.

Nakon nastupa na mnogobrojnim pozornicama i izvan hrvatskih granica, u subotu 06.07. pravi će show pripremiti u starom zatvoru Karlovački The Trio bend (AC/DC & ZZ TOP Tribute).

 
NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor novagra   
05. srpnja 2019.

Kao novi zastupnik u Saboru prisegnuo novogradiški gradonačelnik Vinko Grgić

 

Vinko Grgić, koji u zastupničkim klupama SDP-a mijenja europarlamentarca Predraga Matića prisegnuo je 3. srpnja u Hrvatskom saboru.

Novogradiški gradonačelnik svojom čašću prisegnuo je da će dužnost zastupnika obnašati savjesno i odgovorno, da će se u svom radu držati Ustava i zakona i poštovati pravni poredak, te da će se zauzimati za svekoliki napredak Republike Hrvatske.Mandat u Europskom parlamentu Predrag Matić osvojio je na izborima održanim 26. svibnja. Jučerašnjom sjednicom Sabor je ušao u pretposljednji redovni radni tjedan prije dvomjesečne ljetne stanke.

 
HRVATSKA SELJAČKA STRANKA PDF Ispis E-mail
Autor hssbpž   
05. srpnja 2019.

„Blues mutne vode“ na hrvatskim njivama


Klimatske promjene su se dogodile, cijena pšenice ne pokriva troškove proizvodnje, Hrvatska je sve veći uvoznik hrane teme su na koje je saborski zastupnik HSS-a Davor Vlaović upozorio u srijedu u Hrvatskom saboru s namjerom da se u toj instituciji počne  govoriti o temama o kojima ovisi svakodnevica svih hrvatskih građana, hrana i proizvodnja hrane su top teme, koje su prema Vlaoviću zanemarene.

 
GRADONAČELNIK VINKO GRGIĆ PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
03. srpnja 2019.

Izgradnja Tehnološkog inkubatora pokrenula zamašnjak razvoja

 

Prilikom potpisivanja  ugovora  o izgradnji „Tehnološkog inkubatora Nova Gradiška”  u Industrijskom parku Nova Gradiška, vrijednom s PDV-om  35 milijuna kuna, gradonačelnik  Vinko Grgić  je kazao da taj, ali i događaji koji slijede,  potvrđuju da  se pokrenula lokalna samouprava. Rezultat je to, kako naglašava, uloženog puno rada i vremena u procesu  koji nije jednostavan i kratkog roka i dodaje  da se radi o danu koji treba zapamtit  i veselit mu se.

 
NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
03. srpnja 2019.

Izgradnja  betonske baze u Industrijskom parku

 

Privodi se kraju izgradnja betonske baze  u Industrijskom parku Nova Gradiška. Na površini  od 5.500 kvadratnih metara gradi ju tvrtka Krešimir d.o.o. iz Slavonskog Broda. Veoma je važna za investitore u Industrijskom  parku jer  će riješiti  problem  opskrbe betonom  koji se morao dovoziti iz drugih udaljenijih mjesta što je  povećavalo troškove izgradnje. Korist će imati i građani, ali i drugi investitori koji grade na području grada i okolnih općina jer će beton moći kupiti po nižim cijenama, a koji je sada među najskupljima u Hrvatskoj.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 5 od 362

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba