Grad Nova Gradiška
KOORDINACIJSKO TIJELO ZA PREVENCIJU OVISNOSTI PDF Ispis E-mail
Autor Ljiljana Lukačević,mr. spec. kliničke psihologije   
02. travnja 2019.

„Zdravlje dostupno za sve“

 

Koordinacijsko tijelo za prevenciju ovisnosti na području grada Nova Gradiška povodom Svjetskog dana zdravlja organizira predavanje „Zdravlje dostupno za sve - Programi smanjenja šteta – zalog zdrave budućnosti“. Predavač je dr.sc. Siniša Zovko, dr.med., voditelj Odjela prevencije ovisnosti i smanjenja šteta Službe za zdravstvene i socijalne djelatnosti Hrvatskog Crvenog križa. Predavanje će se održati utorak 9. travnja 2019.g. u 12,00 sati.u dvorani Gradskog društva Crvenog križa Nova Gradiška. Namijenjeno je stručnjacima koji se bave prevencijom, liječenjem i rehabilitacijom bolesti ovisnosti.

 

 
PUČKO OTVORENO UČILIŠTE PDF Ispis E-mail
Autor poumar   
02. travnja 2019.

Koncert za dušu


Koncert vrhunskih glazbenika okupljenih u ansambl BORNA ŠERCAR'S JAZZIANA CROATICA nastupit će na koncertu u Domu kulture, 10. 4. u 12, 10 sati. Ulaz na koncert je besplatan! Za organizirane dolaske potrebna je prethodna najava. Koncert je ostvaren uz potporu Ministarstva kulture i Grada Nova Gradiška, a dio je projekta Vatromet kulture.

Borna Šercar's  Jazziana Croatica

Vojkan Jocić – sax / Hrvoje Galler – klavir / Elvis Penava – gitara / Borna Šercar - bubnjevi

 
NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
29. ožujka 2019.

Opet devastacije  u Sportskom centru „Ivo Petranović“

 

S razlogom je bilo puno  zadovoljstva  prilikom otvaranja  Sportskog centra „Ivo Petranović“. Radovali su se  mladi i djeca, ali i gradska vlast. Grad Nova Gradiška dobio je centar  za okupljanje i druženje mladih i djece. I  starijima je omogućeno  da  slobodno vrijeme provode baveći se raznim sportskim aktivnostima na   igralištima za male sportove, a  napokon je u Novoj Gradiški napravljen i skate poligon.  Djeca dobne skupine do 10 godina su dobila dječji poligon s pješčanikom. Nažalost,  nije po prvi put da se da objekti devastiraju, posebno objekt u kome je sanitarni  čvor, tuševi i umivaonici. Još jednom je razbijena WC školjka i potrgani  tuševi i slavine na umivaonicima.  Kome je to potrebno i kako devastiranje spriječiti?

 
DOM ZDRAVLJA „DR. ANDRIJA ŠTAMPAR“ PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
29. ožujka 2019.

Završavaju radovi na uređenju dvorišta Doma zdravlja

 

Nakon što se posljednjih godina ulagalo u obnovu zgrade Doma zdravlja „Dr. Andrija Štampar“ u Relkovićevoj ulici, te u uređenje i opremanje ambulanti koje u njoj rade, prošle  i ove godine, uz  radove  na  izolaciji temelja  zgrade  koji su građeni od cigle i propuštaju  vlagu,  izvedeni  su radovi  u dvorištu. Kako bi ono bilo  funkcionalnije  izgrađena  su   parkiralište  za sva vozila, ulaz u dvorište i kolnik.  Na zgradama  u dvorištu  zamijenjen je krov od azbesta.  Kako najavljuje ravnatelj Marijan Šapina u 2019. godini  planira se realizirati  projekt energetske učinkovitosti cijele zgrade, od vanjske ovojnice i izmjene stolarije u prvoj fazi, a u drugoj urediti potkrovlje.

 
NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
28. ožujka 2019.

Veljko Kajtazi  sastao se s Vinkom Grgićem i novogradiškim Romima

 

Veljko Kajtazi, saborski zastupnik  romske nacionalne manjine  27. ožujka posjetio je Novu Gradišku.  Ugostio ga je gradonačelnik Vinko Grgić sa zamjenikom  za društvene djelatnosti Borislavom  Vidošićem, voditeljicom Odsjeka za društvene djelatnosti  Mihaelom  Đeraj i voditeljicom Odsjeka za prostorno uređenje i zaštitu okoliša  Andreom Štengl. Nazočni su bili i predstavnici romske zajednice  iz  novogradiških romskih naselja  Bedem i Gaj.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 7 od 340

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba