Hvala na podršci

  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing

Pretraga sadržaja

Cajtungov Facebook


Grad Nova Gradiška
NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
07. prosinca 2017.

Mališani iz  gradskih vrtića  posjetili gradonačlenika

Tradicionalno na blagdan Svetog  Nikole  bilo je u velikoj gradskoj vijećnici  puno  veselja i radosti.

Mališani iz dječjih vrtića „Radost“ i „Maslačak“, predvođeni svojim tetama i Verom Trobić,  ravnateljicom Dječjeg vrtića Nova Gradiška, došli su  čestitati Dan grada.  Ugostili su ih   gradonačelnika Vinko Grgić i pročelnicu za društvene djelatnosti Mihaela Đeraj.  Pozdravili  su gradonačelnika  velikim pljeskom, a on im  je uzvratio pozdrave  i obavijestio  da  mu je u posjeti  bio Sveti Nikola  i za njih ostavio poklone, ali  i  poruku da najprije  moraju pokazati što su to pripremili Gradu za rođendan. Recitirali su i pjevali, a u vijećnicu su donijeli  makete gradske upravne zgrade i sata sa porukama i  čestitkama svom gradu za rođendan.

 
UDRUGA OSOBA S INTELEKTUALNIM TEŠKOĆAMA „SUNCOKRET“ PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžič   
07. prosinca 2017.

Sveti Nikola donio darove  i obradovao članove udruge

Sveti Nikola ni ove godine nije obišao prostorije Udruge  osoba s intelektualnim teškoćama „Suncokret“.

Došao je na  tradicionalno druženje članova organizirano  u  povodu blagdana Svetog Nikole,  uručio prigodne poklone i uz zakusku se s njima družio. Ugodnom druženju doprinijeli su  sponzori i donatori  među kojima je i ove godine, kako ističe predsjednica Kata Vukšić,  bila  Poljoprivrednoj zadruzi „Prvča“ koja  je  ove, kao i prethodnih deset  godine osigurala poklone.

Obrt „Mađarica“  i Slastičarna „Venera“ donirale su  kolače, Pansion „Slavonski Biser“ i Pizzerija “Polo“ hranu, a Pekarnice „Anton“,  „Europa“  i „Jergović“ kolače, croasane i krafne.

 
GRAD NOVA GRADIŠKA U PREDBLAGDANSKOM RASPOLOŽENJU PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
07. prosinca 2017.

ATRAKTIVAN SPUST DJEDA  BOŽIĆNJKAKA

Nikada do sada nije bilo tolikog nestrpljenja kod novogradiških mališana u očekivanju dolaska Djeda Božićnjaka.  Na radost mališana iz dječjih vrtića  i druge djece koja su se okupila na središnjem gradskom trgu Djed Božićnjak se, kao nikada do sada,  do djece  spustio sa krova gradske upravne zgrade.  Na popularnoj šahovnici družio se i fotografirao sa djecom, ali i propitkivao jesu i bila dobra.  Donio jer sa sobom  veliku kutiju u koju su djeca ubacivala pisma sa svojim željama.Za  ovogodišnji atraktivan  dolazak  Djeda Božićnjaka  zaslužni su  Grad Nova Gradiška, gradska Turistička zajednica i Gorska služba spašavanja.

 
MUZEJ NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
06. prosinca 2017.

Izložba fotografija "Ulice Gradiške Nove"

U Gradskom muzeju Nova Gradiška 5. prosinca otvorena je izložba fotografija “Ulice Gradiške Nove”.Izložba koja nosi naziv naslova pjesme Josipa Pintarića Puce predstavlja 192 fotografije i tri karte iz raznih povijesnih razdoblja Nove Gradiške. Autori fotografija su Foto Jenčik, Foto Paulik, Foto Verson, Foto Vitković, Danijela i Karlo Dieneša, Matija Kurolt, Vlado Vincetić, Vijek Žugaj, Milana Tovarić, Nikole Stojaković, A.Boršić i Vesna Kolić Klikić, autorica izložbe. Nazočne brojne posjetitelje pozdravila je Marija Mihaljević, ravnateljica Muzeja osvrnuvši se na rad Muzeja. O izložbi je govorila Vesna Kolić-Klikić. Izrazivši zadovoljstvo, izložbu je otvorio Borislav Vidošić, zamjenik gradonačelnika. Tiskan je i katalog autorice Vesne Kolić-Klikić, prof. muzejske savjetnice. Stare fotografije koje prikazuju nekadašnji izgled grada vratile su na trenutak, posebice starije posjetitelje, u prošlo vrijeme, kada se, kako se moglo čuti, živjelo smirenije, s više međusobnog poštivanja i tolerancije.

 
MEĐUNARODNI DAN VOLONTERA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
05. prosinca 2017.

Volonterima Crvenog  križa uručene zahvalnice

U povodu Svjetskog dana volontera Gradsko društvo Crvenog križa Nova Gradiška organiziralo je  prigodno druženje  s volonterima Crvenog križa.

-Prigoda je da se okupimo i da vam  zahvalimo za sve   ono što ste učinili  i preko Crvenog križa drugima pomagali. Puno ste toga učinili i odradili, posebno u ovoj godini, koja je bila jako zahtjevna po pitanju podjele humanitarne pomoći. Na tome vam još jednom od srca zahvaljujem- kazao je Franjo Pavlović, ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Nova Gradiška i uručio   zahvalnice  Crvenog križa i prigodne poklone.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 8 od 255

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba