Grad Nova Gradiška
KINO NG PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
29. travnja 2019.

ČUDESNI PARK

 

SUBOTA, 4. 5. U 17,00 SATI

DOM KULTURE

IZVORNO IME: Wonder Park

REDATELJ: David Feiss

ŽANR: animacija, avantura

ULOGE: Amanda Prenkraj, Frano Mašković, Vanda Winter, Mario Mirković, Saša Buneta, Marko Kofs

 
UDRUGA „SUNCOKRET“ PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
29. travnja 2019.

Druženje uz rođendansko slavlje Jurice Vukšića

 

Članovi Udruge osoba s intelektualnim teškoćama “Suncokret” 29. travnja su se  u prostorijama udruge okupili na redovnom druženju. Bilo je puno razloga za zadovoljstvo  jer  su sređivali dojmove sa  desetih sportskih susreta Udruga osoba s intelektualnim teškoćama održanim u Daruvaru gdje su  osvojili  jedno prvo i jedno drugo mjesto. Okupili  su se na  druženju i  sa volonterkom Marijom Kičić  proslavili 39. rođendan  Jurice Vukšića. Bilo je radosti i veselja, a i kulina,  kolača i sokova. Kako kaže  predsjednica udruge Kata Vukšić redovno obilježavaju  rođendane  svojih članova iako tu aktivnost ne mogu financirati sredstvima udruge. Zato  u proslavama rođendana  svoj doprinos  u  hrani i napitcima daju  roditelji u  udomitelji članova udruge.

 
GRADSKA KNJIŽNICA-NOĆ KNJIGE PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
24. travnja 2019.

Vesna Cvjetković najčitateljica u 2018.

 

Dorotea BAGARIĆ, hrv-amer. akad.slikarica, dizajnerica i ilustratorica održala  je Marvelovu mini strip radionicu  za srednjoškolce i „odrasle“ ljubitelje stripa uz izložbu stripova. Upoznala je  ukratko o povijesti, definiciji i ciljevima stripa te značaju Marvela Comicsa,  izradi stripa u  5-6 sličica prema zadanom scenariju i bez teksta, uz malu izložbu STRIP- ostvaraja. Nakon toga proglašeni su odrasli najčitatelji i najčitateljice u 2018. godini.

 
NOĆ KNJIGE GRADSKA KNJIŽNICA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
24. travnja 2019.

Vanda Pirić najčitateljica  Dječjeg odjela Gradske knjižnice

 

Nakon što je za predškolce  održana  Kreativno-edukativna i zabavna radionica „IZA SEDAM GORA, IZA SEDAM MORA… „ na Dječjem odjelu  Gradske knjižnice  nastavljeno je  23. travnja  ovogodišnje obilježavanje NOĆI KNJIGE.

Knjižničari su  okupili   najčitatelje  i najčitateljice  Dječjeg odjela u 2018. godini iz dječjih vrtića, novogradiških i osnovnih škola novogradiškog kraja.  Ravnateljica Biljana Dakić im je  zahvalila na vjernosti  knjižnici i uručila Diplome najčitatelja i prigodne poklone.

 
NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
24. travnja 2019.

Ivana Trupina postala vatrogasna časnica

 

Skupštini  DVD-a Nova Gradiška,  održanoj početkom travnja  u svojstvu predstavnice Grada Nova Gradiška bila je  zamjenica n gradonačelnika Ivana Trupina.

Čestitajući  novogradiškim vatrogascima  na  ustrajnom i požrtvovnom radu,  angažiranosti i  vatrogasnoj spremnosti nije propustila priliku reći da je i ona  dio  novogradiške vatrogasne obitelji. Najavila ja tom prigodom da će i ona uskoro postati  vatrogasna časnica.

To se i dogodilo nakon  sto sati teoretske i praktične obuke. Obuku je prošla zajedno s Aleksandrom Pavlicom, pa su tako njih dvije postale vatrogasne časnice.

Ivana Trupina članica DVD-a Nova Gradiška  od  2015. godine, a njeno angažiranje vezano je za  okupljanje djece  i njihovu edukaciju  o vatrogastvu u osnovnim školama.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 9 od 349

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba