Grad Nova Gradiška
NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor cajtung   
13. listopada 2019.

Svjetski dan mentalnoga zdravlja

 

Koordinacijsko tijelo za prevenciju ovisnosti grada Nova Gradiška održalo je 10. listopada sjednicu na kojoj je obilježilo i Svjetski dan mentalnoga zdravlja.

Članovi su dogovorili i konačne detalje opsežnoga programa i sadržaje koji će se odvijati u Mjesecu borbe protiv ovisnosti od 15. studenoga do 15. prosinca.

Ove godine Svjetski dan mentalnoga zdravlja tematski je posvećen prevenciji suicida pa je na početku sjednice predavanje naslovljeno „Suicid u kontekstu bolesti ovisnosti“ održala magistra Ljiljana Lukačević, specijalistica kliničke psihologije.

 
NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
13. listopada 2019.

Neovisni za Hrvatsku pripremaju osnivanje Podružnice u Novoj Gradiški

 

Neovisni za Hrvatsku imaju  članova  i simpatizera u Novoj Gradiški  ali nemaju podružnicu. Kako doznajemo od Vladimira Akmačića interesa za članstvo i uključivanje u rad stranke u Novoj Gradiški   ima pa su odlučili  pokrenuti inicijativu za osnivanje  podružnice.  To znači da  se žele  bolje organizirati  i početi politički djelovati. U tome im pomaže  predsjednik podružnice NHR Slavonski Brod i član Predsjedništva NHR ing. Krešimir Šestić.

 
UDRUGA ZA AUTIZAM SUNCE PDF Ispis E-mail
Autor Vesna Mijatović   
10. listopada 2019.

TORTIJADA I LIMUNIJADA

 

U subotu, 12.10. u 17,00 h u DRUŠTVENOM DOMU NOVA GRADIŠKA održati će se humanitarna manifestacija TORTIJADA I LIMUNIJADA u organizaciji Udruge za autizam Sunce Nova Gradiška.

Uz prodaju torti, u dvorani će se istovremeno održati nastupi dječjih plesnih i pjevačkih skupina.

U goste nam dolaze:

-mlađa i starija dječja folklorna skupina KUD-a Godinjak

-plesni studio Marine Mihelčić

-starija skupina Dječjeg vrtića Radost

-dječji zbor OŠ Ante Starčević Rešetari

 
DJEČJI TJEDAN PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
10. listopada 2019.

Održan susret članova Dječjeg foruma i Dječjeg gradskog vijeća  sa gradonačelnikom

 

Povodom Dječjeg tjedna 9. listopada održan je tradicionalan susret djece s predstavnicima  gradske vlasti. Ugostili su ih u gradskoj vijećnici gradonačelnik Vinko Grgić, njegov zamjenik Borislav Vidošić i pročelnica gradskog Odjela za društvene djelatnosti Mihaela Đeraj.

Bolo je to ugodno i lijepo druženje u kome su  predstavnici novogradiške djece  prezentirali svoje aktivnosti u ovoj godini kroz rad Dječjeg gradskog vijeća i Dječjeg foruma.  Gradonačelniku su uputili  brojna pitanja  vezana  za boravak u  školi i uređenje grada istaknuvši pritom  potrebe koje djeca i mladež imaju, a koje Grad, kako smatraju, treba  riješiti.

 
NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor radio ng   
09. listopada 2019.

Novogradiščani obilježili Dan neovisnosti

 

U povodu Dana neovisnosti, kao znak sjećanja na dan kada je Sabor Republike Hrvatske 1991. godine jednoglasno donio Odluku o raskidu svih državnopravnih veza Republike Hrvatske s bivšom državom SFRJ dužno štovanje poginulim i umrlim hrvatskim braniteljima jučer su odali Novogradiščani.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 9 od 388

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba