Grad Nova Gradiška
KINONG PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
29. prosinca 2018.

POVRATAK MARY POPPINS

 

PETAK, 28. 12. U 17, 30 SATI

DOM KULTURE

IZVORNO IME: Mary Poppins Returns

REDATELJ: Rob Marshall

ŽANR: obiteljski, mjuzikl

ULOGE: Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw, Emily Mortimer, Julie Walters, Colin Firth, Meryl Streep

 
"DJEČJA NOVA GODINA" PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
29. prosinca 2018.

Novogradiški mališani prvi su  dočekali Novu godinu

 

Novogradiški mališani  prvi su   28.prosinca  u našem  gradu  dočekali Novu godinu.   Gradska knjižnica Nova Gradiška, ostali sudionici u projektu  i sponzori  priredili   su  u Društvenom domu  za najmlađe Novogradiščane  još jedan  nezaboravan  doček  "DJEČJE NOVE GODINE" i druženje  djece i odraslih.  Bilo je to  uzbudljivo druženje  djece i njihovih roditelja, baka i djedova  sa  knjižničarkama  iz Gradske knjižnice i tetama iz  Dječjeg vrtića.  Pjevalo se i plesalo uz  obilje radosti, a većina djece je  bila u kostimima. Bilo je tu napitaka i slastica.  Pokrovitelj „Dječje nove godine“ je  Grad Nova Gradiška - GRAD PRIJATELJ DJECE, a organizator Gradska Knjižnica Nova Gradiška.  Prijatelji projekta  su bili Dječji vrtić Nova Gradiška i  Rođendaonica Nova Gradiška, a koordinatorica projekta   i ove je godine knjižničarka Renata Matijašević.   Ravnateljica  Gradske knjižnice  Biljana Dakić, prof. zadovoljna je odazivom djece i  razdraganom atmosferom  u Društvenom domu. Zahvaljuje se na potpori suradnicima, sponzorima  i medijskim pokroviteljima.

 
TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
23. prosinca 2018.

Završio Advent u našem gradu

 

U Društvenom domu 23.prosinca završio je ovogodišnji, uspješno organiziran i odbor posjećen   „Advent u našem gradu“..

Manifestacija „Advent u našem gradu“ i  ove godine tradicionalno  je organizirala Turistička zajednica grada Nova Gradiška.  Otvorila ju je na radost okupljenih,  posebno djece,  zamjenica gradonačelnika  Ivana Trupina.  Poželjela  je djeci  i  ostalima ugodne  božićne blagdane i sretnu Novu godinu.  Brojne zanimljivosti i proizvodi privukli su pozornost  posjetitelja pa se već prvog dana dobro trgovalo. Izmjenjivali  su se  kulturno-umjetnički programi.  Fešta  za najmlađe počela je dolaskom  djece iz Dječjeg vrtića.  Pjevalo se i plesalo, a  djeca su se zabavljala  s Djedom Božićnjakom.  U  kulturno-umjetničkom programu  nastupila je Udruga Matice hrvatskih umirovljenika  i pjevačka skupina 5+.

 
NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
23. prosinca 2018.

Zamjenica gradonačelnika Ivane Trupina  predstavila projekt "Ja sam mali poduzetnik"

 

Zamjenica gradonačelnika Ivana Trupina  predstavila  je jučer  projekt "Ja sam mali poduzetnik" i  govorila o podjeli slikovnica  učenicima gradskih osnovnih škola „Ljudevit Gaj“ i „Mato Lovrak, kao  jednoj od aktivnosti kojom Grad Nova Gradiška potvrđuje prestižnu titulu „Grad prijatelj djece“.

 
GRADSKO VIJEĆE NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
23. prosinca 2018.

JEDINSTVENI GRADSKI VIJEĆNICI: Iz Industrijskog parka odlazi direktorica Ivane Vončina-Toplek

 

Iako je današnja sjednica Gradskog vijeća, održana pod predsjedanjem dr. Ljepše Rakas-Vujčić, bila posljednja u ovoj godini i u blagdanskom ozračju, može se reći da je za vijećnike bila radna. Nije, međutim, bila sasvim uobičajena. Aktualni sat nije, kako je to bilo tijekom cijele godine, premašio poslovnikom predviđenih sat vremena, jer je trajao 10 minuta manje. Pitanja gradonačelniku postavljali su vijećnici oporbe, a jedini izuzetak bio je Marijan Radić (SDP). Više o aktualnom satu u video prilogu.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 9 od 325

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba