Grad Nova Gradiška
NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
20. listopada 2018.

Uvedena naplata parkiranja  na Urijama (sjever) i Ulici V. Nazora

 

Djelatnici Eko-konga 19. listopada su u sjevernom dijelu naselja Urije  postavljali znakove o naplati parkiranja i parkirne automate.  Ista uredba  se odnosi i na Ulicu Vladimira Nazora  gdje se do sada  također nije  naplaćivalo parkiranje. Parkiranje će se naplaćivati  svakim radnim danom od 7,00 do 20,00 sati, subotom od 7,00 do 14,00 sati, a cijena iznosi 3 kune po satu. Stanari će moći povoljnije parkirati  kupnjom  polugodišnje karte koja iznosi 100 kuna ili  godišnje od 200 kuna. Obrazloženje novog režima parkiranja  i naplata je pravljenje reda na parkiralištima  i sprečavanje  građana da na njima besplatno parkiraju  i time zauzimaju parkirna mjesta  stanarima.  Bilo kako bilo u Novoj Gradiški je sve manje  uređenih i neuređenih parkirališta na kojima se može besplatno parkirati.

 
ŠPORTSKA UDRUGA GLUHIH NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Josip Bošnjak   
19. listopada 2018.

Novogradiščani doprvaci Hrvatske u Pikadu


Dana 13.10.2018. godine je održano Na 7. Prvenstvo Hrvatske u pikadu za gluhe je nastupilo  95 osoba odnosno 54 muških i 41 ženskih natjecatelja iz cijele Hrvatske koji je organizirao Zagrebački športski savez gluhih i Hrvatski športski savez gluhih. Natjecanje se održalo u prostorijama PIVANE kod zagrebačke pivovare.

 
NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
17. listopada 2018.

Počast Toši Proeskom

 

Prije jedanaest  godina,16. listopada na autocesti kod Starog Petrovog Sela  poginuo je Toše Proeski. Iza sebe je, uz obitelj, ostavio  bezbroj prijatelja i obožavatelja  u Makedoniji,  Hrvatskoj i cijeloj regiji  koji su  ga voljeli  zbog njegovih pjesama za koje je živio i njegove ljudskosti  i dobrote koju je širio među ljudima  kao humanitarac.

 
CRVENI KRIŽ NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
17. listopada 2018.

Održana redovna Skupština Županijskog društva Crvenog križa

 

U Novoj Gradiški 15. listopada održana je  Skupština  Društva Crvenog križa Brodsko-posavske županije. Otvorio ju je predsjednik  Mato Modrić, a u nastavku vodila dr. Zdenka Meter.  Skupština je bez veće rasprave usvojila  izvješća o radu i financijsko izvješće za 2017. godinu  koja je obrazložio  ravnatelj Franjo Pavlović.

Kao i prethodnih godina  Društvo Crvenog križa Brodsko-posavske županije nastavilo je  s uhodanim i redovitim aktivnostima koje se provode  u gradskim društvima Crvenog križa  Slavonski Brod i Nova Gradiška, te u mjesnim i općinskim društvima. Uz  profesionalni kadar treba istaknuti velik doprinos  koji u realizaciji aktivnosti daju brojni  volonteri, uključujući i mladež Crvenog križa.

 
KINO NAJAVA PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
16. listopada 2018.

KUĆA MAGIČNOG SATA

 

SUBOTA, 20. 10. U 17,00 SATI

DOM KULTURE

IZVORNO IME: The House with a Clock in Its Walls

REDATELJ: Eli Roth

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 10 od 316

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba