Grad Nova Gradiška
KINO NG PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
17. prosinca 2018.

ELIOT SPAŠAVA BOŽIĆ

 

SUBOTA, 22. 12. U 16,00

DOM KULTURE

IZVORNO IME: Elliot the Littlest Reindeer

REDATELJ: Jennifer Westcott

ŽANR: animirani, obiteljski

 
KinoNG PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
15. prosinca 2018.

SAD ILI NIKAD

PREMIJERA

ČETVRTAK, 20. 12. U 19, 30 SATI

DOM KULTURE

IZVORNO IME: Second Act

REDATELJ: Peter Segal

ŽANR: romantična komedija

 
SKUPŠTINA TURISTIČKE ZAJEDNICE PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
15. prosinca 2018.

Izabrano novo Turističko vijeće i Nadzorni odbor

 

Sinoć je u Hotelu kralj Tomislav održana izborna Skupština Turističke zajednice grada Nova Gradiška. U odsutnosti gradonačelnika Vinka Grgića, koji je po funkciji predsjednik, Skupštinom je predsjedao njegov zamjenik Borislav Vidošić.

-Svi vi koji radite u upravljačkim tijelima radite volonterski i zato vam jedno veliko hvala što odvajate svoje vrijeme, imate volju da sudjelujete u radu Turističke zajednice i ulažete svoj trud. Večeras sam pozvala sve meni drage ljude koji su četiri godine obnašali funkcije i dužnosti u Skupštini TZ, Turističkom vijeću i Nadzornom odboru, da im na simboličan način zahvalim, ali i da pozdravim nove ljude koji nam dolaze u Skupštinu i upravljačka tijela i koji će s nama raditi naredne četiri godine- kazala je Dinka Matijević, direktorica Turističke zajednice grada Nova Gradiška.

 
PUČKO OTVORENO UČILIŠTE AMC PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
13. prosinca 2018.

Priznanja za uspješno završenu edukaciju

 

U Pučkom otvorenom učilištu Auto moto centra u Nova Gradiška, 10. prosinca, u sklopu projekta “Žena zaželi, žena radi”, Grada Nove Gradiške, 25 zaposlenica projekta primila su uvjerenja o uspješno završenoj edukaciji i osposobljavanju. Radi se o projektu Grada u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Nova Gradiška i novogradiškim Centrom za socijalnu skrb, a u cilju smanjenja dugotrajno nezaposlenih i teže zapošljivih žena, te brige za krajnje korisnike koje su starije osobe i osobe u nepovoljnom položaju. U sklopu projekta zaposleno je 50 žena, koje rade s 4 ili 5 korisnika. Ukupno ima preko 220 korisnika, a radi se o poslovima pomoći u kući starim i nemoćnim osobama. Pored toga 25 žena je išlo na edukaciju u 3 smjera: njegovateljice, pomoćne kuharice i maserke. Edukacije su trajale od 4 do 6 mjeseci. Priznanja su uručile Slavica Štefanac, ispred POUAMC i Gordana Šimić, voditeljica projekta.

 
GRADSKA KNJIŽNICA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
12. prosinca 2018.

„VRISAK TIŠINE“

 

Bilo je sinoć ugodno družiti se s novogradiškim pjesnicima i slikarima u prostoru Dječjeg odjela Gradske knjižnice. Bila je to još jedna manifestacija posvećena gradu za 270. rođendan i prilika da se promovira druga zbirka pjesama članova Literarne sekcije „Vladimir Nikolić“ koja djeluje u Udruzi stvaratelja u kulturi Grada Nova Gradiška. Promociju zbirke pratila je i izložba slika Likovne sekcije „Duga“ koja također djeluje u udruzi i čiji su članovi novogradiški pjesnici i pjesnikinje.

Okupljene je pozdravila prof. Biljana Dakić, dipl knjižničarka i ravnateljica Gradske knjižnice. O zbirci, radu udruge i postignućima u ovoj godini govorile su pjesnikinja i slikarica Katarina Jaić-Čanić, recenzentica zbirke, pjesnikinja i slikarica Evica Kraljić, te prof. mentor Nada Šerić, lektorica zbirke.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 10 od 325

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba