Grad Nova Gradiška
GRADSKI MUZEJ NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Ivanka Herceg   
13. travnja 2019.

Izložba fotografija „Zoran Filipović/1991.“

 

Ministarstvo hrvatskih branitelja i Gradski muzej Nova Gradiška, u susret obljetnici VRO „Bljesak“, uprličili su 11. travnja izložbu ratnih fotografija Zorana Filipovića, sudionika Domovinskog rata, svjetski poznatog fotografa, pisca i dizajnera.

Izložba predstavlja malen dio autorova opusa i tužan je podsjetnik na stradanja ratne 1991. godine što ih je bilježio svojim fotoaparatom diljem Hrvatske. Vukovar, Vinkovci, Petrinja, Voćin, Dubrovnik, Slatina…

 
HUMANOST NA DJELU U POVODU USKRSA PDF Ispis E-mail
Autor Crveni križ NG   
12. travnja 2019.

Crveni križ  prikuplja prehrambene artikala za umirovljenike s minimalnim primanjima

 

Gradsko društvo Crvenog križa Nova Gradiška, kao partner na projektu "Humanitarni paket za Slavoniju i Pounje ", provodi drugu po redu donacijsku kampanju povodom nadolazećih uskršnjih blagdana, kojoj je za cilj povećati svijest građana o doniranju.

 
NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor poumar   
12. travnja 2019.

„Regionalni dani EU fondova“

 

Regionalni dani EU fondova” održat će se 29. travnja 2019. u Novoj Gradiški. Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s Gradom Novom Gradiškom organizira informativno-edukativnu manifestaciju „Regionalni dani EU fondova“ s ciljem informiranja javnosti o korištenju fondova Europske unije putem sajma i besplatnih edukacija.

 
DVD NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
10. travnja 2019.

Siniša Makovičić  napustio JVP Nova Gradiška

 

Siniša Makovičić  otišao je iz Javne vatrogasne postrojbe Nova Gradiška, ali se nije  oprostio od novogradiških vatrogasaca.

Kako se moglo vidjeti na Skupštini DVD-a Nova Gradiška, održane u prošlu subotu, i dalje  je predsjednik DVD-a Nova Gradiška, a ostaje i u Vatrogasnoj zajednici  grada Nova Gradiška  za koji je, kako kaže  vezan duže, nego u za JVP Nova Gradiška.

Dao  je otkaz  na mjesto zapovjednika u Javnoj vatrogasnoj postrojni Nova Gradiška i prešao u Javnu  vatrogasnu postrojbu Novska  grada  Novska   gdje obnaša funkciju  zamjenika zapovjednika.  Na mjestu zapovjednika u  JVP Nova Gradiška zamijenio ga je kao vršitelj dužnosti  Ivo Pejaković.

 
INDUSTRIJSKO OBRTNIČKA ŠKOLA PDF Ispis E-mail
Autor Mijo Matošević   
10. travnja 2019.

Sjajan uspjeh učenika na  Državnom natjecanju učenika strukovnih škola

 

WorldSkills Croatia – natjecanja učenika strukovnih škola u šk. godini 2018. / 2019. u sklopu ESF projekta Promocija učeničkih kompetencija i strukovnog obrazovanja kroz strukovna natjecanja i smotre 27. – 28. ožujka 2019. godine na Zagrebačkome velesajmu održano je Državno natjecanje učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia 2019.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 2 od 340

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba