Grad Nova Gradiška
Potreba udruživanja u zadruge PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
26. travnja 2014.

PREZENTACIJA ZADRUŽNOG PODUZETNIŠTVA

Turistička zajednica Nova Gradiška, Udruga čuvara pučke kulturne baštine "Tkanica" i LAG zapadna Slavonija organizirali su 25. travnja vrlo zanimljivu i korisnu prezentaciju zadružnog poduzetništva i predstavljanje zadruge Klaster kuna iz Pakraca. Nažalost, veoma mali broj vlasnika općih poljoprivrednih i obiteljskih gospodarstava, te pojedinaca koji se bave raznim proizvodnjama i uslužnim djelatnostima na novogradiškom području bio je nazočan na prezentaciji koju je održala Vida Iličić, direktorica Poduzetničkog centra Pakrac.

 
Svjetski dan knjige i autorskih prava PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
24. travnja 2014.

NOĆ KNJIGE 2014.

U organizaciji Gradske knjižnice, manifestacijom "Noć knjige" Nova Gradiška je među 156 gradova, bogatim sadržajem  obilježila Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Cilj manifestacije je poticanje kulture čitanja i podizanje svijesti o važnosti knjige u društvu koje ju je, dolaskom interneta i sličnih medija, gotovo i nažalost marginalizirao.

 
Pripreme tenisača invalida PDF Ispis E-mail
Autor Marko Brčić   
16. travnja 2014.

TENIS U KOLICIMA U NOVOJ GRADIŠKI

U nedjelju 13. travnja 2014. godine na rukometnom stadionu u Novoj Gradiški održan je službeni pripremni trening igrača tenisa u kolicima iz Slavonskog Broda i Nove Gradiške. Treniralo je ukupno pet igrača, Željko Kladarić iz Teniskog kluba invalida "Klasije" Slavonski Brod, Mario Sosnik i Miroslav Relić iz Teniskog kluba invalida "Kobra" Slavonski Brod i Zdenko Matić i Igor Ograjšek iz Teniskog kluba "Nova Gradiška – Slavonski biser".

 
143. godišnja skupština DVD-a Nova Gradiška PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
13. travnja 2014.

ČUVAJTE DVD NOVA GRADIŠKA - TREBAT ĆE VAM

12. travnja 2014. u nazočnosti 20 prijateljskih dobrovoljnih društava, među kojima su bila i bratska društva iz Novog Vinodolskog i Bistre,  HGSS-a i novogradiških udruga održana je  143. izborno-izvještajna godišnja skupština DVD-a Nova Gradiška. Nazočni su bili počasni Teodor Fricki, počasni predsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice i počasni član DVD-a Nova Gradiška, Milan Šuter, predsjednik Vatrogasne zajednice brodsko-posavske županije, Goran Bašić, predstavnik Grada Nova Gradiška i Edo Latović, predstavnik Vatroprometa.

 
Zelena čistka – jedan dan za čisti okoliš PDF Ispis E-mail
Autor Grad Nova Gradiška   
12. travnja 2014.

POZIV ZA SUDJELOVANJE U KAMPANJI "ZELENA ČISTKA"

Grad Nova Gradiška je i ovogodišnji sudionik najveće ekološke kampanje u Hrvatskoj pod nazivom "Zelena čistka – jedan dan za čisti okoliš" koja će se održati dana 26. travnja 2014. godine.

U akciju koja se odnosi na čišćenje divljih odlagališta raznovrsnog otpada toga dana biti će uključeno preko 100 zemalja svijeta, a u Hrvatskoj se predviđa cca 50.000 volontera u mnogobrojnim gradovima i općinama.

 
<< Početak < « 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 » > Kraj >>

Stranica 129 od 226

 

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba