Grad Nova Gradiška
Zabavna večer 20. NG ljeta PDF Ispis E-mail
Autor Nikola Knežević   
24. kolovoza 2015.

ZABAVNA VEČER U ZNAKU BERNYA I BEGINA

Ovogodišnje 20. Novogradiško glazbeno jedno je od najposjećenijih u zadnjih 10 godina, a dokazala je to i zabavna večer. Posjetitelji su prvo uživali u festivalu "Djeca pjevaju hitove" na kojem je nastupilo 15-ak djece željnih pokazati svoje sposobnosti, a već je pravilo da netko od njih kasnije ima i uspješnu glazbenu karijeru. Pjevala se Jelena Rozga, Magazin, Adele, pa čak i Dubioza kolektiv, a izvedbe, pogotovo onih najmlađih vrtićanaca zabavili su publiku.

 
Sjajna tamburaška večer 20. NG ljeta PDF Ispis E-mail
Autor Nikola Knežević   
22. kolovoza 2015.

PUBLIKA ZAPLESALA DRMEŠ

Tamburaška večer 20. Novogradiškog ljeta je bila doista posebna. Bez obzira na sve glazbene zvijezde koje godinama dolaze na ovu manifestaciju, tamburaška glazba je nešto što svaki Slavonac posebno štuje i njeguje, pa je tako odaziv posjetitelja sinoć bio toliko velik da bi se mogao proglasiti i jednim od najvećih u 20 godina. Prije službenog početka večeri ispred ureda Turističke zajednice zabavljali su posjetitelje i prolaznike članovi Gradske limene glazbe.

 
Rock večer 20. NG ljeta PDF Ispis E-mail
Autor Nikola Knežević   
21. kolovoza 2015.

VATRA I ZABRANJENO PUŠENJE ZA ODLIČAN POČETAK GLAVNIH VEČERI 20. NG LJETA

Rock večer 20. Novogradiškog glazbenog ljeta u potpunosti je ispunila sva očekivanja. Kiša je zaobišla Novu Gradišku, stoga ništa nije moglo pokvariti ovu prvu glavnu večer ovogodišnjeg manifestacije. Sve je započelo žestokim hard rock/heavy metal sastavom Oceanic iz Herzogenauracha, koji su po prvi put u Novoj Gradiški, ali i Hrvatskoj i održali su vrlo zanimljiv jednosatni nastup.

 
Dar prijateljskog Herzogenauracha PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
12. kolovoza 2015.

KOMBI OPREMLJEN RAMPOM DOBILA UDRUGA ZA POMOĆ OSOBAMA S MENTALNOM RETARDACIJOM "SUNCOKRET"

Udruzi za pomoć osobama s mentalnom retardacijom "Suncokret" Nova Gradiška gradonačelnik Željko Bigović, njegova zamjenica mr. Ljiljana Lukačević i Marko Lončar, 10. kolovoza 2015. na upotrebu su dali kombi koje je kao dar došlo iz prijateljskog njemačkog grada Herzgenauracha. Rezultat je to dugogodišnjeg prijateljstva i suradnje Nove Gradiške i Herzogenauracha, naše i udruge koja okuplja osobe s mentalnom retardacijom u prijateljskom gradu.

 
Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
05. kolovoza 2015.

POČAST HEROJIMA DOMOVINSKOG RATA I PRVOM HRVATSKOM PREDSJEDNIKU DR. TUĐMANU

U povodu Dana pobjede, domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja predstavnici Grada Nova Gradiška, Brodsko-posavske županije, Policije uprave Brodsko-posavske i Policijske postaje Nova Gradiška, udruga proisteklih iz Domovinskog rata, političkih stranaka, ustanova i udruga civilnog društva položili su vijence i zapalili svijeće kod spomenika poginulim i umrlim hrvatskim braniteljima i kod spomen-biste prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu.

 
<< Početak < « 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 » > Kraj >>

Stranica 129 od 266

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba