Grad
Poziv na seminar PDF Ispis E-mail
Autor Mirela Medunić   
22. studenog 2012.

METODOLOGIJA ZA IZRADU INVESTICIJSKIH ELABORATA I POTICAJI S OSNOVE INVESTICIJSKIH ULAGANJA

Od 26. do 28. studenog 2012. godine u okviru provedbe projekta "Obrazovanje za poduzetništvo" za 2012. godinu Ministarstva poduzetništva i obrta Republike Hrvatske, Industrijski park Nova Gradiška d.o.o. za razvoj i ulaganje organizira seminar na temu "Metodologija za izradu investicijskih elaborata i poticaji s osnove investicijskih ulaganja" u vremenu od 09 do 15 sati, u prostorijama Poslovno inovacijsko potpornog centra Nova Gradiška, upravna zgrada Industrijskog parka Nova Gradiška d.o.o. - Industrijska zona Nova Gradiška.

 
Prijateljstvo dva grada nastavljaju najmlađi PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
22. studenog 2012.

MALIŠANE U VRTIĆU OBRADOVALI POKLONI VRŠNJAKA IZ HERZOGENAURACHA

S razlogom su se radovali mališani u novogradiškom Dječjem vrtiću 21. studenog. Razlog su bile igračke i školski pribor koje su im poslali njihovi vršnjaci iz prijateljskog njemačkog grada Herzogenauracha. Uručio ih je ravnatelj Industrijsko obrtničke škole Nova Gradiška prof. Mijo Matošević.

 
Mjesec borbe protiv ovisnosti PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
13. studenog 2012.

PROGRAM OBILEŽAVANJA

Mjesec borbe protiv ovisnosti u Republici Hrvatskoj obilježava se u razdoblju od 15. studenog do 15. prosinca. Provodi se s ciljem upozoravanja cjelokupne javnosti na problem zlouporabe svih oblika sredstava ovisnosti a osobito droga, te se time nastoji zajedničkim aktivnostima potaknuti sve subjekte u društvu na aktivnu borbu protiv ovisnosti i zlouporabe droga.

 
Dan hrvatskih knjižnica PDF Ispis E-mail
Autor Biljana Dakić   
08. studenog 2012.

Postoje trenuci u životu koji nam zauvijek ostaju u sjećanju i dobivaju pravu vrijednost tek kada se podijele s dragim osobama. Stoga vas pozivamo da svojom nazočnošću uveličate naš kulturni i zabavni program povodom Mjeseca hrvatske knjige na Dan hrvatskih knjižnica 11.11.2012. godine (nedjelja) s početkom u 17:00 h u prostoru Gradske knjižnice (Odjel za djecu).

Ulaznica: Ponijeti sa sobom svoju NAJDRAŽU KNJIGU koja će sudjelovati u nagradnoj igri, a koja ce vam na kraju biti vraćena!

 
Čitajte Orwella PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
06. studenog 2012.

IZLOŽBA FOTOGRAFIJA, SLIKA, CRTEŽA I KIPOVA

Unatoč kiši koja je najvjerojatnije bila razlog što je odaziv novogradiških ljubitelja likovne umjetnosti bio poprilično mali, u predvorju Doma kulture 5. studenoga bio je pravi užitak razgledati slike, fotografije, crteže i glinene kipove sjajnih majstora Katarine Oršulić, Tihane Cindrić i Alojzija Cindrića. Izložbu "Čitajte Orwella" otvorio je Branko Kolić, a Alojzije Cindrić pojasnio je zašto je odabran naslov "Čitajte Orwella".

 
<< Početak < « 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 » > Kraj >>

Stranica 229 od 281

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba