Grad
Završilo Ljeto u knjižnici 2011. PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
20. srpnja 2011.

DJECA ČEKAJU ZIMOVANJE U KNJIŽNICI

Proslavom rođendana i druženjem 19. srpnja na Dječjem odjelu Gradske knjižnice završilo je ovogodišnje, deseto jubilarno "Ljeto u knjižnici 2011." S razlogom se slavilo, ali i tugovalo, jer je završilo još jedno nezaboravno druženje djece s djelatnicima Gradske knjižnice i njenim vanjskim suradnicima koji su djeci priredili brojne edukativne i zabavne sadržaje.

 
Zvonko Čulina prekinuo štrajk PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
19. srpnja 2011.

ZVONKO ČULINA PREKINUO ŠTRAJK GLAĐU

Zvonko Čulina, hrvatski branitelj, dragovoljac Domovinskog rata sa statusom hrvatskog ratnog vojnog invalida i predsjednik Udruge temeljne policije iz Domovinskog rata Brodsko-posavske županije, na nagovor svojih prijatelja branitelja prekinuo je štrajk glađu, koji je započeo 15. srpnja u vrijeme sahrane generala Đure Brodarca. Čulina je kazao da su generala Brodarca ubili politički vlastodršci.

 
Udruga gluhih i nagluhih osoba PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
13. srpnja 2011.

TEČAJ ENGLESKOG JEZIKA

Ayola i Becky iz Engleske, Donna i Fiona iz Škotske, Kim i Chelsca iz Amerike, mlade su djevojke volonterke koje ovih dana vode tečaj engleskog jezika za desetero dječaka i djevojčica čiji su roditelji članovi Udruge gluhih i nagluhih osoba Nova Gradiška. Kako doznajemo od Josipa Bošnjaka i predsjednika udruge Alena Kohajde, edukacije djece traje od 11. do 15. srpnja u prostorijama Društva "Naša djeca" od 10 do 12 sati.

 
Žetva pri kraju PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
12. srpnja 2011.

U SILOSIMA 32.000 TONA PIVSKOG JEČMA

Ovogodišnja dosta uspješna žetva privodi se kraju. Tako je i u PP kompleksu Nova Gradiška na čijim se površinama, nakon žetve pšenice, uljane repice i ozimog pivskog ječma, kraju privodi i žetva jarog pivskog ječma.

Kako doznajemo od direktora Franje Tutića ove će se godine za potrebe Tvornice slada Slavonija slad u silose spremiti 32.000 tona pivskog ječma.

 
Potpora roditeljima PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
06. srpnja 2011.

POTPORA ZA NOVOROĐENU DJECU

Zamjenica gradonačelnika dr. Ljepša Rakas-Vujčić uručila je 4. srpnja po 1.500 kuna obiteljima novorođene djece u Novoj Gradiški. Potporu je dobilo 30 obitelji, a ukupno do sada ove godine 70 obitelji.

Zamjenica gradonačelnika čestitala je roditeljima na prinovama u obitelji.

 
<< Početak < « 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 » > Kraj >>

Stranica 369 od 394

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba