Grad
Poljoprivredno-poduzetničke ideje 2011. PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
29. siječnja 2011.

SVE AKTUALNO U POLJOPRIVREDI NA JEDNOM MJESTU

Početkom godine Nova Gradiška je još jednom središnje mjesto gdje su se okupili poljoprivredni proizvođači i struka, te proizvođači opreme, zaštitnih sredstava, sjemenske i drugih roba, koje u proizvodnji  koriste  mali, srednji i veliki robni proizvođači. I ove je godine na Poljoprivredno poduzetničke ideje došao i ministar Petar Čobanković, te Darko Grivičić, predsjednik Hrvatske poljoprivredne komore i brojni drugi za poljoprivrednu struku važni akteri.

 
Noć muzeja u Novoj Gradiški PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
29. siječnja 2011.

NOĆ MUZEJA

28. siječnja 2011. Gradski muzej Nova Gradiška, zajedno s 41 muzejom u Hrvatskoj, otvorio je svoja vrata  Novogradiščanima. Noć muzeja, muzejski fenomen koji se iz Hrvatske širi i u susjedne zemlje, nije doduše bio u Gradskom muzeju (obnavlja se) već u prostoru bivše Robne kuće, koji je ove godine postao najatraktivniji izložbeni prostor u gradu.

 
Poljoprivredno-poduzetničke ideje 2011. PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
27. siječnja 2011.

ZAOBIĐITE TRGOVAČKE LANCE I KUPITE AUTOHTONE DOMAĆE PROIZVODE

Već tradicionalno, po 13 puta, Brodsko-posavska županija i Hrvatska poljoprivredna komora, Područna služba Brodsko-posavske županije u suradnji sa Hrvatskom poljoprivrednom agencijom-uredom u Brodsko-posavskoj županiji, županijskom gospodarskom i obrtničkom komorom, CTR-om, srednjim školama u Novoj Gradiški, turističkim zajednicama i gradom Nova Gradiška, organiziraju savjetodavno-izložbenu manifestaciju.

 
Konferencija za novinare GO HDZ PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
26. siječnja 2011.

Mato BilonjićMATO BILONJIĆ OPTUŽIO GRADONAČELNIKA JOSIPA VUKOVIĆA ZA SAMOVOLJU

Mato Bilonjić, čelni čovjek novogradiškog HDZ-a na tiskovnoj konferenciji 25. siječnja 2011. izrekao je brojne kritike na račun gradonačelnika Josipa Vukovića i rad Gradskog vijeća. Za to mu je trebalo gotovo sat vremena. Postavio je više već poznatih pitanja na koja, kako je kazao, gradonačelnik izbjegava odgovoriti na sjednicama Gradskog vijeća.

 
Vincetovo na Slavči PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
22. siječnja 2011.

PROSLAVLJEN SVETI VINKO

Udruga vinogradara i voćara "Slavča" i ove godine tradicionalno je obilježila blagdan svetog Vinka. Prema riječima Zvonimira Melema, predsjednika Udruge, kod središnjeg križa na Slavči okupili su se članovi udruge, vinogradari i voćari s novogradiškog područja, a vinograde je blagoslovio novogradiški župnik i dekan vlč. Perica Matanović.

 
<< Početak < « 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 » > Kraj >>

Stranica 384 od 394

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba