Grad
Ubojstvo u Gupčevoj ulici PDF Ispis E-mail
Autor Novagra   
23. prosinca 2010.

UBO GA U PRSA I USMRTIO

23. prosinca, 40 minuta iza ponoći u Gupčevoj ulici 48 u sukobu je smrtno stradao G.S. (30) iz Novog Varoša. Kako je priopćila policija brodsko-posavska N.C. (47) iz Nove Gradiške. zadao mu je ubodnu ranu u prsa. Unatoč liječničkoj pomoći preminuo je u Općoj bolnici Nova Gradiška. Navodno su cijelu dan bili zajedno i tražili pečenice. Kako je došlo do sukoba i ubojstva utvrditi će istražni sudac Mirko Svirčević. Danas će biti obavljena i obdukcija.
I u Gundincima smrtno stradala jedna osoba. U 2,40 sati, zbog neispravnog dovoda goriva zapalio se na županijskoj cesti osobni automobil u kome je izgorjela jedna za sada nepoznata osoba.

 
Zajednica "Molitva i Riječ" PDF Ispis E-mail
Autor Višnja Mikić   
21. prosinca 2010.

TRIBINA O HAGIOTERAPIJI

Zajednica "Molitva i Riječ", podružnica Nova Gradiška, organizirala je 16. prosinca tribinu „Hagioterapija – hrvatski model duhovne pomoći“. U pastoralnoj dvorani novogradiške župe Bezgrješnog začeća BDM, voditelji su bili članovi molitvene zajednice "Molitva i Riječ" Silva Vrdoljak, teolog i hagioasistent i dipl. inž. Ivo Vrdoljak.

 
Forum žena SDP-a PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
15. prosinca 2010.

RADOST PREDBOŽIĆNOG DARIVANJA

Forum žena SDP-a slatkišima je obradovao mališane u Odjelu za djecu s autizmom, Dječjem vrtiću i Udruzi za pomoć osobama s mentalnom retardacijom i uljepšao im predblagdanski ugođaj.  Predvođene predsjednicom Zoricom Popović članice Foruma žena su djecu darivale slatkišima i materijalom za crtanje na čemu im je zahvalila Melita Dragić, voditeljica Odjela za djecu s autizmom.

 
Advent u našem gradu PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
11. prosinca 2010.

BOŽIĆNI SAJAM OBITELJSKIH GOSPODARSTVA

Zamjenica gradonačelnika dr. Ljepša Rakas-Vujčić u Društvenom je domu otvorila tradicionalnu manifestaciju Advent u našem gradu – božićni sajam obiteljskih gospodarstava, koji svakako treba posjetiti. Treba nešto kvalitetno i ukusno kupiti, ali i biti sudionikom raznih popratnih događanja koje je organizirala Turistička zajednice Nova Gradiška.

 
Dan grada 2010. PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
08. prosinca 2010.

SVEČANO OBILJEŽEN DAN GRADA

8. prosinca Novogradišćani su obIlježilI Dan grad i blagdan župe Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije. Kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima položeni su vijenci i odana im počast za doprinos u obrani Domovine. Msgr.dr. Antun Škvorčević, požeški biskup služio je svetu misu u župnoj crkvi, nakon čega je u Domu kulture održana svečana sjednica Gradskog vijeća.

 
<< Početak < « 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 » > Kraj >>

Stranica 387 od 394

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba