Grad
Fotkaj srcem PDF Ispis E-mail
Autor Udruga Slap   
01. prosinca 2010.

HUMANITARNA IZLOŽBA

Osnovna škola "Mato Lovrak" i Udruga "Slap" Nova Gradiška organiziraju izložbu pod nazivom "Fotkaj srcem" u zgradi NAMA u Novoj Gradiški 16. prosinca 2010. godine. Sav prihod od izložbe bit će doniran u humanitarne svrhe.

 
Sjednica Gradskog vijeća PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
01. prosinca 2010.

U GRADSKOM PRORAČUNU 13 MILIJUNA KUNA MANJE

Na sva pitanja vijećnika gradonačelnik  odgovorio da će pismeno odgovoriti pa su tako bez odgovora ostala i pitanja Mate Bilonjića o stanju na Gradskom radiju.
Aktualni sat, prva, za javnost često najinteresantnija točka dnevnog reda Gradskog vijeća, samo 30 minuta. Očekivala su se pitanja oporbe vezana za aktualnu gradsku aferu i rat za medijski radijski prostor.

 
Pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti PDF Ispis E-mail
Autor Udruga Slap   
27. studenog 2010.

ZAVRTI BROJ!

Do 31.12.2010. je cilj prikupiti 50.000kn. Udruga slap je udruga djece oboljele od malignih bolesti, i njihovih roditelja. Svi su u jako teškoj situaciji i ovo je pokušaj da im se bar malo pomogne u ove božićne dane. Izvještaj o prikupljenim sredstvima ćemo obavljivati svakodnevno. Oni su svi naša djeca i teško je gledati kako pate. Budimo svi jedna obitelj bar malo!

 
HDSSB Nova Gradiška PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
17. studenog 2010.

KONFERENCIJA ZA NOVINARE HDSSB-a

„Hrvatska je država bezakonja, proklamirane jednakosti, a zapravo nejednakosti. To HDSSB neće trpjeti ukoliko nam  građanI daju povjerenje, a vjerujem da hoće.  Niti kukurikavci, a niti kokodakavci neće moći bez HDSSB-a stvoriti Vladu RH, a onda će HDSSB uvjetovati, a to je naš jedini cilj, da se sredstva usmjere prema Slavoniji i Baranji, prema Novoj Gradiški, prema rema Rešetarima, Starom Petrovom Selu, Okučanima i Cerniku, prema i bivšoj općini Slavonski Brod, od Okučana do Iloka, kako volimo reći od Lipovljana do Lipovca“, kazao je Boro Grubišić, na tiskovnoj konferenciji novogradiškog HDSSB-a.

 
"Na te mislim" PDF Ispis E-mail
Autor Sanja Bukvić   
17. studenog 2010.

PETI SUSRET PJEVAČKIH SKUPINA

Brojni poklonici glazbe, starogradskih, gotovo zaboravljenih pjesama, dalmatinskih, slavonskih, ali i popularnih, svjetovnih skladbi, ove 13. studenog imali su prigodu uživati u glazbenoj večeri, koju su im podarili članovi Hrvatske pjevačke skupine „Slavča“ i njihovi gosti. U novogradiškom Domu kulture okupili su se na Susretu pjevačkih skupina „Na te mislim“ koji članovi „Slavče“ organiziraju petu godinu za redom, kako bi oživjeli ukupnu građansku kulturnu baštinu i sačuvali od zaborava sve one pjesme koje smo nekad pjevali, a koje su sastavni dio našeg identiteta.

 
<< Početak < « 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 » > Kraj >>

Stranica 388 od 392

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba